Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_teknisen_isannoinnin_palvelut_kosteiden_tilojen_tarkastus

Kosteiden tilojen tarkastus

Jokainen taloyhtiö haluaa varmasti välttyä kosteuksista johtuvilta asumishaitoilta ja remonteilta viimeiseen asti. Tilatessasi meiltä taloyhtiösi kosteiden tilojen kartoituksen saat tämän päivän tilannekuvauksen lisäksi myös laajan ja tarkan arvion esimerkiksi viiden vuoden päähän. Tekniset isännöitsijämme hoitavat asukkaiden tiedottamisen sekä varsinaisen kosteuskartoituksen, josta toimitetaan yksityiskohtainen, kirjallinen ja valokuvallinen raportti sisältäen toimenpide-ehdotukset ja kuntoluokka-arvion.

Kosteiden tilojen kartoitus on hyvä suorittaa säännöllisesti noin kahden vuoden välein, joten ota yhteyttä ja kysy lisää jo tänään!

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.