location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Isännöinnin hallinnolliset palvelut

Isännöitsijätodistus

Toimitamme kattavat isännöitsijätodistukset tilaajan tarpeen mukaan ja ne saa tilattua kätevästi sähköisen tilauskanavan kautta. Arvioitu toimitusaika on 3 - 5 arkipäivää tilausta seuraavasta arkipäivästä. Isännöitsijätodistukselta löytyy tarvittavat tiedot esimerkiksi asuntokauppaa, vuokrausta, perunkirjoitusta tai muita viranomaistoimia varten. Todistuksen voi tilata vaivattomasti sähköpostiin tai sen voi noutaa halutessaan myös toimistoltamme.

Yhtiöjärjestyksen muutos

Asiantuntijamme tarjoavat palveluitaan myös yhtiöjärjestyksen muutosasioissa. JIP hoitaa muutosilmoituksen puolestanne ammattitaidolla ja ilman turhia viivästyksiä.

Osakekirjat

JIP Isännöinti hoitaa osakekirjojen uusimisen ja kuoletuksen sekä huolehtii tarvittaessa muutosten tekemisestä asiakkaiden puolesta.

Korjaushankkeen hallinnointi

Tarvitsetko ammattilaisen apua korjaushankkeen läpiviemiseen? JIP voi hoitaa hallinnolliset palvelut korjaushankkeen kaikissa eri vaiheissa. Isännöitsijä on tarvittaessa mukana hankesuunnittelusta ja kilpailutuksista lähtien ja huolehtii siitä, että kaikki tarpeellinen tulee hoidettua ammattimaisesti ja talouden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Taloyhtiökyselyt

JIP:n palveluvalikoimasta löytyy välineet asukastyytyväisyyden selvittämisen ja kehittämisen tueksi. Sähköisten kyselyjen avulla toteutus sujuu vaivattomasti niin paikallisella tasolla kuin valtakunnallisellakin laajuudella. Taloyhtiökyselyiden avulla saatua realistista tietoa voi hyödyntää toiminnan ja strategian suunnittelussa.

Taloyhtiöstrategia

Isännöitsijöiden kokemusta kannattaa hyödyntää taloyhtiöiden tulevaisuuden suunnittelussa. Ammattitaitoinen isännöitsijä osaa ohjeistaa taloyhtiön hallintoa strategian laatimisessa kunkin yhtiön tarpeisiin sopivalla tavalla. Tänä päivänä on tärkeää, että tulevaisuuden suuntaviivoja määriteltäessä huomioidaan konkreettisten teknisten asioiden ja viihtyvyyden lisäksi vastuullisuuden näkökulmat, kuten turvallisuus, energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja esteettomyys.

Taloyhtiön kotisivut

Nykyaikainen ja asiakasystävällinen taloyhtiö tarvitsee käyttöönsä taloyhtiön kotisivut, joiden avulla yhteystietojen ylläpito sekä tiedon jakaminen hoituu ajasta ja paikasta riippumatta. JIP Isännöinti tarjoaa asiakastaloyhtiöilleen kotisivut ylläpitotoimineen. Sähköinen kotisivuportaali toimii informaatio- ja viestintäkanavana isännöitsijän, hallituksen, asukkaiden ja osakkaiden välillä.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Isännöitsijän tehtävistä valtaosa tehdään ns. näkymättömästi taustalla. Hallinnollinen isännöitsijä huolehtii mm. taloyhtiöiden palveluiden hankkimisesta, asiakaspalvelusta ja tarjoaa taloyhtiöiden hallinnolle tukea lainsäädännöllisissä kysymyksissä ja strategisessa suunnittelussa. Hyvä taustatyö ja hallinto takaa sekä taloyhtiön että asukkaan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa.

Hyvä asiakaspalvelu- sydämen asia

Tämän päivän isännöitsijälle on tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaita juuri heille sopivalla tavalla. Tästä syystä JIP:llä on käytössään sekä perinteiset yhteydenottokanavat eli käynti toimistolla tai soitto isännöitsijälle että nykyaikaiset sähköiset kanavat. JIP Isännöinti tarjoaa kaikille asiakastaloyhtiöille juuri oikeat ja tarpeelliset palvelut, taloyhtiöiden nettisivuista käytännön isännöintitehtäviin.

Tietoa, taitoa ja tiimityötä

Tavoitteellisessa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden hoidossa tarvitaan pitkäjänteistä suunnittelua ja monenlaista osaamista. Isännöitsijä johtaa taloyhtiön hallinnollisia tehtäviä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tässä tehtävässä onnistumisessa isännöitsijä tarvitsee tuekseen oman talon tiimin ja monipuolisen verkoston. JIP Isännöinti tekee yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa.