location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Vuokralaiselle

  JIP vuokraus etsii jatkuvasti vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin huoneistoihin.
  Aloita täyttämällä vuokra-asuntohakemus nettisivuiltamme tai toimittamalla se paperisena toimistollemme.
  Hakemuksen saatuamme voimme alkaa etsimään Sinulle sopivaa kotia!

  Tutustu vuokrattaviin kohteisiin

  Olemme hyviä, koska:

  Hyvä vuokraus – parempi elämä

  Palvelemme mielellämme henkilökohtaisesti, mutta joustavan ja nykyaikaisen järjestelmämme myötä palvelu onnistuu myös etänä. Asuntoesittelyt ja vuokralaishaastattelut voidaan järjestää perinteisten tapaamisten sijaan myös etäyhteyksien tai videoiden välityksellä. Huolehdimme siitä, että valokuvat ja videotallenteet kertovat asunnon kunnon totuudenmukaisesti. Sähköisten allekirjoitusten avulla myös vuokrasopimuksen tekeminen onnistuu vaivattomasti. JIP Vuokraus toimii sekä vuokralaisen että vuokranantajan yhteistyökumppanina koko vuokrasuhteen ajan ja sen päättyessä.

  Hyvä asiakaspalvelu - sydämen asia

  Oma koti on ihmiselle usein se elämän tärkein paikka. JIP Vuokraus huolehtii siitä, että yhdessä löydetään juuri Sinulle oikea koti. Asuntohakemuksen täyttämiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja kirjata sinne itselle tärkeät kriteerit. Hakemuksella saatujen tietojen perusteella etsimme ja tarjoamme tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivaa vuokra-asuntoa. Pääset tutustumaan kohteisiin joko paikan päälle tai videon välityksellä. Lopullisen asukasvalinnan tekee aina vuokranantaja, mutta yhteistyössä JIP Vuokrauksen kanssa vuokrausprosessit sujuvat jouhevasti ja ripeästi.

  Tietoa, taitoa ja tiimityötä

  JIP Vuokrauksen etuna on erinomainen kohdetuntemus ja tukena laaja joukko isännöintialan ammattilaisia. Pitkä kokemus isännöinti- ja kiinteistöalalta on kerryttänyt monipuolisen osaamisen, myös asuntojen ja toimitilojen vuokraustoiminnasta.

  Muutto on monelle uusi ja joskus stressaavakin asia. Vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä käymme läpi olennaiset asiat, muistutamme muuttoon liittyvistä asioista ja opastamme uuden vuokralaisen taloyhtiön käytäntöihin.