location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Tekninen Isännöinti

Palvelemme sinua myös laaja-alaisissa kiinteistön teknisissä asioissa. Tekniset isännöitsijämme ovat erikoistuneet rakennusteknisiin kokonaisuuksiin, kuten kiinteistöjen tulevien korjausten suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutuksen valvontaan. Isännöitsijä vastaa mm. kiinteistön korjaustarpeen arvioinnista ja PTS-suunnitelmista, erilaisista tarkastuksista ja kartoituksista sekä energiatodistusten laatimisesta.

Osana korjausrakentamisen suunnittelua tekninen isännöinti voi vastata myös esimerkiksi kiinteistön vesieriste- ja haitta-ainekartoituksista, kuten asbestikartoituksista. Perusteellisesti suunnitellun korjauksen aikana isännöitsijä myös valvoo ja pitää huolen aikataulun ja budjetin pitävyydestä sekä siitä, että haluttu lopputulos savutetaan.

Lue lisää teknisen isännöinnin palveluistamme:

Osakasremonttien valvontapalvelut

Olemme kehittäneet taloyhtiöille palvelupaketin, jolla varmistetaan osakaslähtöisten remonttien valvonta, asbestilainsäädännön noudattaminen, tarpeenmukainen ohjeistus sekä dokumentointi.

Kosteiden tilojen tarkastus

Kosteiden tilojen tarkastus on tärkeä osa taloyhtiöiden ja kiinteistöjen ylläpitoa. Kun kosteat tilat tarkistetaan ammattilaisen toimesta ja sopivin väliajoin, voidaan ehkäistä suuret ja kalliit vahinkoremontit.