location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Vuokranantajalle

Osakehuoneiston omistajalle hyvän vuokralaisen löytäminen on kullanarvoinen asia. JIP Vuokraus tekee asunnon vuokraamisen omistajalle helpoksi. Joustavan ja nykyaikaisen palvelumallimme ansiosta pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita yhtä hyvin välimatkasta huolimatta. Voimme sopia tapaamisen joko etänä sähköisten järjestelmiemme kautta tai perinteisesti paikan päällä asunnolla tai JIP:n toimitiloissa. Mikäli mottomme ”vuokraamme asuntoasi kuin omaamme” kuulostaa omiin arvoihisi sopivalta, anna meidän hoitaa vuokralaisen etsintä ja paperihommat puolestasi!

Ota yhteyttä Jaana Korhonen p. 050 550 8378, sähköposti: vuokraus@jipisannointi.fi

Olemme hyviä, koska:

Hyvä vuokraus - parempi elämä

Pitkä kokemus vuokra-asuntojen isännöinnistä on tehnyt meille selväksi hyvän vuokralaisen ja oikeanlaisen vuokrasopimuksen merkityksen. Teemme kaikkemme löytääksemme jokaiseen asuntoon sopivan vuokralaisen. Vuokraustoiminnan perustana on laaja alan kokemus, ammattitaito ja henkilökohtainen asiakaspalvelu.

Välityspalkkiomme on yhden kuukauden vuokra (sis. alv). Välityspalkkion lisäksi kuluja voi tulla mm. isännöitsijätodistusten tai muiden asiakirjojen tilaamisesta. Kaikki em. kulut ovat verovähennyskelpoisia.

Hyvä asiakaspalvelu - sydämen asia

JIP Vuokrauksen tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, tässä tapauksessa sekä vuokranantaja että vuokralainen. Asiantuntijamme ovat palveluksessanne koko vuokrasuhteen ajan toimeksiantosopimuksen solmimisesta aina asunnon lopputarkastukseen saakka. Vuokrasuhteen aikana autamme monissa asumiseen liittyvissä asioissa.

Tietoa, taitoa ja tiimityötä

JIP Vuokrauksen etuna on erinomainen kohdetuntemus ja tukena laaja joukko isännöintialan ammattilaisia. Pitkä kokemus isännöinti- ja kiinteistöalalta on kerryttänyt monipuolisen osaamisen, myös asuntojen ja toimitilojen vuokraustoiminnasta.

Hoidamme vuokratoimeksiannon ns. avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme puolestasi kaiken siihen liittyvän huoneenvuokralakia ja hyvää vuokratapaa noudattaen.