location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
puh. 0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

17.6.-28.7.2024 klo 10-14

JIP Isännöinti

Huoneistotieto.fi

JIP Isännöinti tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista, laadukasta sekä ajasta ja paikasta riippumatonta digitaalista asioiden hoitoa. Olemme tuoneet asiakkaiden käyttöön uuden asioidenhoitokanavan parantaaksemme arjen sujuvuutta!

Huoneistotieto.fi -palvelussa voi osakas ilmoittaa yhteystietojen muutokset, tarkistaa vastikemaksut tai huoneiston lainaosuuden. Taloyhtiösivulta löydät esimerkiksi taloyhtiön asiakirjat, ohjeita asumiseen, pelastussuunnitelman, vastuunjakotaulukon ja mm. tiedotteet, jolloin tiedät mitä taloyhtiössä tapahtuu.

Hallitukselle kanava on tehokas työväline hallitustyöskentelyyn. Kuuluessasi taloyhtiösi hallitukseen, löydät näiltä sivuilta hallituksen pöytäkirjat, taloyhtiön asiakirjat ja talouden raportit. Kiinteistön hoitokuluja ja -tuottoja, pankkitilin saldoa sekä ostolaskuja voi tarkastella myös helposti. Palvelun kautta hoituu myös asiakirjojen sähköinen allekirjoittaminen.
Kanava mahdollistaa sähköisen tilintarkastuksen, joka nopeuttaa tarkastusprosessia sekä luo edellytykset tarkastuspalvelun kustannussäästöille.

Kaikki yhdessä palvelussa

Huoneiston tiedot, omien maksujen seuranta, monipuoliset viestintätoiminnot, taloyhtiön tiedot ja asiakirjat, kirjanpitoraportit, sähköinen allekirjoitus ja -tilintarkastus.Palvelu on käytettävissä kaikilla laitteilla ja se toimii myös mobiilisti lataamalla puhelimeesi huoneistotieto.fi sovelluksen.

Palveluun kirjautuminen tästä

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä lähes 30 alan ammattilaista, joista useimmat ovat työskennelleet yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.