location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
puh. 0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

17.6.-28.7.2024 klo 10-14

JIP Isännöinti

Taloushallinto

JIP Taloushallinto hoitaa tarvittaessa taloyhtiöiden talousasiat, joko osana isännöintiä tai erillispalveluna. Kokeneet ammattilaiset ovat tukenanne tarvittaessa jo yhtiön perustamisessa. Kirjanpitäjät ja isännöitsijät toimivat tiiviissä yhteistyössä hoitaakseen taloyhtiöiden talouden & hallinnon ensiluokkaisella tavalla. Taloussuunnittelu, vastikevalvonnat, reskontrat, kirjanpidon ja tilinpäätökset kannattaa jättää kiinteistökirjanpitoon erikoistuneiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

JIP Isännöinnin taloushallinto huolehtii siitä, että isännöitsijöillä on käytettävissään aina riittävä ja ajankohtainen informaatio taloyhtiöiden asioiden hoitamiseen. Toimivat, laadukkaat prosessit ja nykäaikaiset sähköiset järjestelmät nopeuttavat ja helpottavat sekä isännöitsijän, taloyhtiön hallinnon että osakkaiden arkea. Taloyhtiöiden talousasiat ovat JIP:llä vastuullisissa ja turvallisissa käsissä.

Hyvä taloushallinto- sydämen asia

Taloyhtiöiden taloushallinto ja kiinteistöalan kirjanpito vaatii alan erityisosaamista. Asiaan vihkiytyneet kirjanpitäjät ja muu tukipalveluhenkilöstö huolehtivat siitä, että asiakastaloyhtiöiden talous hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla ja hallinto sekä osakkaat saavat riittävästi oikeaa tietoa taloudellisten päätöksien tekemiseksi.

Tietoa, taitoa ja tiimityötä

JIP:n taloustiimissä työskentelee joukko kiinteistöjen kirjanpitoon ja talouden suunnitteluun erikoistuneita ammattilaisia, joiden ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisellä koulutuksella ja verkostojen tuella. Kirjanpitäjät ja isännöitsijät tekevät tiivistä yhteistyötä suunnitellessaan ja hoitaessaan talouteen liittyviä tehtäviä. Taloyhtiöiden taloustiedot ja raportointi on helposti saatavilla Huoneistotieto.fi -portaalin kautta.