location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Meistä

JIP Isännöinnin tarina

JIP Isännöinnin tarina alkoi vuonna 1990 Joen Isännöintipalvelu Oy:n aloittaessa toimintansa. Vuodesta 2013 alkoi kasvun ja uudenlaisen kehittämisen tarina, kun perustajaosakas Hannu Sutinen löi hynttyyt yhteen toisen isännöintialan konkarin, Toivo Korhosen kanssa. Omistajakaksikko on systemaattisesti kehittänyt yritystä ja toiminta on laajentunut merkittävästi sekä orgaanisen kasvun että yritysostojen myötä. Vuonna 2021, yli 30-vuotias JIP Isännöinti on täyden palvelun isännöintitalo, jossa työskentelee noin 40 ammattilaista isännöinnin, teknisen isännöinnin, huoneistojen vuokrauksen ja taloushallintopalveluiden parissa.

Vastuullinen ja luotettava isännöitsijätalo JIP huolehtii asiakastaloyhtiöidensä asioista ja omaisuuden arvosta ensiluokkaisella tavalla. Asiakaspalvelun laatuun voimme vaikuttaa huolehtimalla prosessien toimivuudesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja tekemällä yhteistyötä laaja-alaisen verkostomme kanssa. Tänä päivänä on pystyttävä palvelemaan asiakkaita useissa eri sähköisissä kanavissa, unohtamatta kuitenkaan inhimillistä ja henkilökohtaista otetta.

JIP Isännöinti työnantajana

Meillä JIP:llä työskentelee kokeneita, pitkän linjan isännöinti- ja talousalan ammattilaisia. Samalla haluamme tarjota jatkuvasti mahdollisuuksia harjoittelijoille ja opiskelijoille alaan tutustumiseen sekä kokemuksen kerryttämiseen. Moni on jäänyt meille työsuhteeseen harjoittelun päätyttyä.

Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on toimintamme kivijalka. Olemme panostaneet toimitilojen viihtyvyyteen ja toimivuuteen, mutta meillä voi työskennellä osittain myös etänä. Työterveyshuolto ja henkilöstön etuudet ovat nykyaikaisella, hyvällä tasolla. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa oman osaamisensa ja työnsä sekä työpaikan kehittämiseen. JIP:n työtehtävissä tarvitaan motivaatiota, hyvää asennetta ja sitkeyttä, löytyykö sinulta noita ominaisuuksia? Kiinnostaako isännöintiala, taloyhtiöiden taloushallintotehtävät tai oletko omimmillasi asiakaspalvelussa?

Kysy lisätietoja työmahdollisuuksista tai lähetä avoin työpaikka- tai harjoitteluhakemus sähköpostitse osoitteella satu.turunen@jipisannointi.fi.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme työmme laadukkaasti ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme huolta kiinteistösi viihtyvyydestä, kunnosta ja arvosta kuin omastamme. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme vaikuttaa taloyhtiön asukkaiden elämän laatuun merkittävästi.

Hyvä asiakaspalvelu - sydämen asia

JIP:n asiakaspalvelu vastaa palvelutarpeisiinne sähköisissä palvelukanavissa, face-to-face -kohtaamisissa toimistoillamme ja huolehtimalla laadukkaasta puhelinpalvelusta. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme opastaa asumiseen ja taloyhtiöiden asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tietoa, taitoa ja tiimityötä

Isännöinti on aina tiimityötä. JIP -tiimissä työskentelee lähes 40 henkilöä isännöinnin, kiinteistösihteerin, kirjanpitäjän, asiakaspalvelun ja hallinnon tehtävissä. Joukkoon mahtuu kokeneita konkareita ja yritysostojen sekä rekrytointien kautta tulleita uusia, monipuolisia osaajia.