location

asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
0108304100

clock

ma-pe klo 10-15

JIP Isännöinti

Isännöinti

JIP Isännöinti

JIP Isännöinti toteuttaa räätälöityjä isännöinnin palvelukokonaisuuksia kaikenkokoisille talo- ja kiinteistöyhtiöille Joensuun, Juuan ja Lieksan talousalueilla. Kokonaisratkaisun lisäksi voimme tarjota pienemmille taloyhtiöille pelkästään taloushallinnon palveluita. Hallintoon ja juridiikkaan liittyvää asiantuntija-apua on saatavilla lisäpalveluna.

Palvelumme ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta sähköisten kanavien kautta. Verkkosivun kautta onnistuu kätevästi vaikkapa muutto- ja vikailmoitusten tekeminen tai isännöintitodistusten tilaaminen. Asiakastaloyhtiömme saavat käyttöönsä omat taloyhtiönettisivut tiedon välittämiseen ja asiakirjojen hallinnointiin Huoneistotieto.fi -portaalin kautta. JIP:ltä saa henkilökohtaista asiantuntijapalvelua nimettyjen yhteyshenkilöiden kautta, olipa kyseessä sitten yhtiön perustaminen, hallinnointi tai kehittäminen.

Huoneistotieto.fi

JIP:n isännöitsijöiden, asukkaiden, osakkaiden ja taloyhtiöiden yhteinen sähköinen alusta.

Tutustu tarkemmin isännöintiin liittyviin palveluihimme:

Sopimushintainen isännöinti

JIP Isännöinnin ja taloyhtiön välille laaditaan räätälöity sopimuspaketti. Riittävän laaja sisältö ja kiinteähinnoittelu varmistaa taloyhtiön arjen sujumisen sekä helpottaa budjetointia ja talouden hoitoa.

Taloushallintopalvelut

JIP:n taloushallintopalvelut hoitaa kaikki taloyhtiön taloushallintoon liittyvät tehtävät taloudensuunnittelusta kirjanpitoon ja lainanhallintaan.

Isännöinnin hallinnolliset palvelut

Lakisääteisten tehtävien lisäksi JIP Isännöinnin laaja-alaiset ammattilaiset hoitavat taloyhtiöiden juoksevaa hallintoa hallituksen toimeksiannosta. Vastuullinen isännöitsijä helpottaa taloyhtiön arkea asiantuntijapalveluiden ja monien käytännön tehtävien kautta.

Vastuunjako

Taloyhtiön vastuunjako -palvelu on verkossa toimiva, jatkuvasti päivittyvä tietopaketti, josta löydät selkeät vastaukset ja käytännön ohjeet useimpiin taloyhtiön kunnossapitovastuuta koskeviin kysymyksiin. Klikkaa Vastuunjako-otsikon kautta palveluun.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Vastuullinen isännöitsijä on asukkaan, osakkaan ja hallituksen tärkein yhteistyökumppani taloyhtiön asioissa. JIP Isännöinnin hyvää hallintotapaa noudattavat rautaiset ammattilaiset pystyvät vaikuttamaan taloyhtiöiden, asukkaiden ja toimintaympäristön toimintaan ja viihtyvyyteen merkittävästi.

Hyvä asiakaspalvelu-sydämen asia

Isännöintipalvelut ovat aina käytettävissä. Oman isännöitsijäsi lomaillessa isännöintitiimi huolehtii asiakastaloyhtiöiden ja asiakkaiden tarpeista. JIP:n asiakaspalvelu vastaa palvelutarpeisiinne sähköisissä palvelukanavissa, face-to-face -kohtaamisissa toimistoillamme ja huolehtimalla laadukkaasta puhelinpalvelusta.

Tietoa taitoa ja tiimityötä

JIP:n isännöitsijöillä on ammattitaidon lisäksi tukenaan talon 30-vuotinen kokemus ja monialainen tiimi, johon kuuluu taloushallinnon, asiakaspalvelun, vuokrauksen sekä isännöinti- ja kiinteistöalan hallinnollisia osaajia.