Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_isannoinnin_hallinnolliset_palvelut

Isännöinnin hallinnolliset palvelut

Isännöitsijätodistus

JIP Isännöinti tarjoaa asiakkailleen kattavat isännöitsijätodistukset tilaajan tarpeen mukaan. Isännöitsijätodistuksen toimitus kestää meiltä tilattuna ainoastaan 3-5 arkipäivää. Lähtökohtaisesti todistuksen tilaus tapahtuu kirjallisena, jotta tilaajan valtuudet ja kohde voidaan todistaa. Meiltä tilatut isännöitsijätodistukset tulevat aina kattamaan tarvittavat tiedot esimerkiksi myyntiä, vuokrausta, perunkirjoitusta tai muita viranomaistoimia varten. Todistuksen voit halutessasi noutaa toimistoltamme tai tilata sen vaivattomasti vaikkapa sähköpostiisi.

Yhtiöjärjestyksen muutos

Meiltä saat asiantuntevaa apua yhtiöjärjestyksen muutosta tehdessä. Huolehdimme muutosilmoituksen puolestanne ilman turhia viivästyksiä ja kaikki tarvittavat asiakirjat mukaan liitettynä. Ammattilaisen toimesta hoidettuna muutoksen teko helpottaa jälleen yhtiönne taakkaa ja pääsette keskittymään olennaiseen.

Osakekirjat

JIP Isännöinti huolehtii osakekirjojen uusimisen ja kuoletuksen sekä muutosten teon osakkaan ja yhtiön puolesta. Osakas voi tilata meiltä myös osakekirjojen säilytyksen kirjallisena tai sähköisesti.

Korjaushankkeen hallinnointi

Tarvitsetko ammattilaisen avuksi korjaushankkeen läpiviemiseen? Meiltä saat ajantasaista ja laadukasta palvelua laajalti vaihtelevien korjaushankkeiden hallinnointiin. Korjaushankkeen eri vaiheiden hallinnoinnin palvelut saat kaikki yhdeltä toimijalta parantaen koko prosessin sulavaa etenemistä. Isännöitsijämme ovat mukana hankesuunnittelusta ja urakoiden kilpailutuksesta lähtien ja huolehtivat siitä, että esimerkiksi hankkeen aikana tehdyt kirjaukset ja laskelmat tulee hoidettua ammattimaisesti.

Taloyhtiökyselyt

Koska sinulle asukastyytyväisyys on ensisijalla, olemme tuoneet palveluihimme työkalun asukastyytyväisyyden selvittämiseen. Tarjoamme valmiit kyselypohjat ja toteutamme sähköiset kyselyt tarpeidenne mukaan vaikkapa valtakunnallisesti. Kyselyiden avulla saat realistista tietoa oman toiminnan tehokkuudesta ja pääset hyödyntämään näitä tuloksia tulevien strategioiden suunnittelussa.

Taloyhtiöstrategia

Vuosikymmenten isännöinnin kokemusta tarjoamme myös taloyhtiöiden tulevaisuuden suunnittelussa. Olemme tarvittaessa mukana laatimassa taloyhtiönne strategiaa, johon hallituksen itsellään on kuitenkin päätösvalta. Kuuntelemme aina asiakastamme ja tarjoamme panostuksen juuri heidän toiveidensa mukaisesti. Toiminnassamme noudatamme meille tärkeitä arvoja, kuten turvallisuus, energiatehokkuus, esteettömyys ja viihtyvyys ja pyrimme antamaan konkreettisia vinkkejä ja käytännön ohjeistusta myös tulevaisuuden suuntaviivoja määriteltäessä.

Taloyhtiön kotisivut

Jotta taloyhtiö pystyy palvelemaan asukkaitaan ajasta ja paikasta riippumatta, ovat taloyhtiön omat kotisivut välttämätön työkalu. Valitsemalla meidät isännöitsijäksenne, tarjoamme teille omien kotisivujen perustamisen sekä niiden ylläpidon. Kotisivujen avulla pidätte asukkaat, hallituksen jäsenet ja osakkaat yhtäaikaa tietoisena yhtiönne toiminnasta sekä kaikki yhteystietonne samassa paikassa ja helposti löydettävissä. Kotisivujen avulla mahdollistetaan myös molemminpuolinen viestintäkanava isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen sekä kaikkien asianomaisten välille.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.