Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Asiakaspalvelu puh. 010 830 4100
joensuu@jipisannointi.fi

Tiedotteet

20.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintipäivät kutsuu Hartwall Arenalle Helsinkiin

Isännöintialan ykköstapahtuma järjestetään tänä vuonna 17.-19. syyskuuta Helsingin Hartwall Arenalla ja Tennispalatsissa.   Isännöintipäivät on alan suurin koulutustapahtuma, johon odotetaan mukaan satoja isännöinnin ammattilaisia. Viime... Artikkeli Isännöintipäivät kutsuu Hartwall Arenalle Helsinkiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kiinteistön ylläpidon kustannukset nousivat vuodessa 2,6 prosenttia

Kiinteistön ylläpidon kustannukset nousivat 2,6 prosenttia vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä vuoden 2017 vastaavasta ajanjaksosta. Artikkeli Kiinteistön ylläpidon kustannukset nousivat vuodessa 2,6 prosenttia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Ohjekortti hissin rakentamiseen olemassa oleviin asuinrakennuksiin julkaistu

Ohjekortissa esitetään Hissiturvallisuuslain (1134/2016) mukaisten uusien jälkiasennushissien (henkilö- ja tavarahenkilöhissien) suunnittelu- ja rakentamisohjeita olemassa oleviin asuinrakennuksiin. Artikkeli Ohjekortti hissin rakentamiseen olemassa oleviin asuinrakennuksiin julkaistu julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Palkintojen 2019 teemana yhteistyö

Ehdokashaku Isännöitsijä 2019, Isännöintiyritys 2019, Isännöintiteko 2019 ja Palveluverkosto-yritys 2019 -palkintoihin on käynnissä. Artikkeli Palkintojen 2019 teemana yhteistyö julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Ennätysmäärä paristoja ja akkuja kierrätykseen – reippaimmat kierrättäjät Savonlinnan ja Kemi-Tornion seudulla

Suomalaiset kierrättivät yli 1 480 000 kiloa paristoja ja akkuja vuonna 2018. Määrä kasvoi edellisvuodesta lähes 10 prosenttia ja on noussut tasaisesti joka vuosi. Artikkeli Ennätysmäärä paristoja ja akkuja kierrätykseen – reippaimmat kierrättäjät Savonlinnan ja Kemi-Tornion seudulla julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Lippu salkoon Minna Canthin päivänä – ja kaikkina muinakin liputuspäivinä!

Kiinteistöliitto suosittelee, että taloyhtiöt nostavat lipun salkoon ainakin kaikkina virallisina ja vakiintuneina liputuspäivinä. Artikkeli Lippu salkoon Minna Canthin päivänä – ja kaikkina muinakin liputuspäivinä! julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Mistä tunnet sä mönkijän?

Eräät vanhat tutut kuusijalkaiset kuokkavieraat yleistyvät taas pihalla ja kodeissa. Toiset eivät ole mihinkään kadonneetkaan. Artikkeli Mistä tunnet sä mönkijän? julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Sähköinen maailma myös asuntojen omistukseen

Laki huoneistotietojärjestelmästä astui voimaan 1.1.2019. Käytännössä se tarkoittaa asunto-osakeyhtiöiden osalta sitä, että niiden osakeluetteloiden ylläpito siirtyy hiljalleen Maanmittauslaitokselle. Artikkeli Sähköinen maailma myös asuntojen omistukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

13.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Lakimuutos vauhdittaa aurinkosähköä taloyhtiöissä

Taloyhtiöt investoivat lämpöpumppuihin ja sähköautojen latauspisteisiin. Panostukset aurinkosähköjärjestelmiin ovat olleet vähäisiä, mutta työ- ja elinkeinonominiseriö TEM:n syksyllä 2018 julkistama Älyverkkotyöryhmän loppuraportti lupaa muutosta asiaan. Artikkeli Lakimuutos vauhdittaa aurinkosähköä taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

13.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Hulevesitulva voi iskeä kaupungissa

Rankkasade voi yllättää missä vain, taajama-alueilla sateen aiheuttamat vahingot voivat olla mittavia. Jos viemärit tukkeutuvat, on mahdollista, että talot pääsevät kastumaan. Näin kävi esimerkiksi Porissa 12.8.2007, jolloin raju rankkasade kasteli yli tuhat kiinteistöä. Artikkeli Hulevesitulva voi iskeä kaupungissa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

12.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Rakentamisen lait jättiuudistuksessa

Maankäyttö- ja rakennuslain uudistus, missä mennään? Hallituksen esitys uudeksi maankäyttö- ja rakennuslaiksi valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Artikkeli Rakentamisen lait jättiuudistuksessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Hulevesi voi olla taloyhtiön ystävä

Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numero ilmestyy huomenna 13.3. Siinä kerrotaan monen artikkelin voimin asiaa pihan vedenhallintajärjestelmistä ja annetaan ideoita hulevesien ottamisesta hyötykäyttöön. Artikkeli Hulevesi voi olla taloyhtiön ystävä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

11.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Yhtenevät vastuunjakotulkinnat kaikkien etu

Laki jättää tulkinnanvaraa kunnossapitovastuisiin. Taloyhtiöissä on hyvä noudattaa enemmistön tulkintaa. Artikkeli Yhtenevät vastuunjakotulkinnat kaikkien etu julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

11.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Vastaa kyselyyn isännöintialan johtamisesta

Mikko Vuori tutkii opinnäytetyössään isännöintialan johtamista. Artikkeli Vastaa kyselyyn isännöintialan johtamisesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

07.03.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Lisää naisia taloyhtiöiden hallituksiin!

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. Kiinteistöliitto kannustaa naisia mukaan taloyhtiöiden päätöksentekoon. Taloyhtiöiden hallituksissa naisia on edelleenkin selvästi miehiä vähemmän. Artikkeli Lisää naisia taloyhtiöiden hallituksiin! julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

04.03.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Vuoden tärkein kokous lähestyy taloyhtiöissä

Taloyhtiön yhtiökokous on osakkaan tärkein vaikutuskanava. Siellä tehdään päätöksiä, joilla on merkitystä asuntojen arvon kehittymiseen. Osallistumisoikeuttaan kannattaa siis käyttää. Artikkeli Vuoden tärkein kokous lähestyy taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.02.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Oppisopimus on toimiva tapa saada osaamista alalle

Oppisopimus toimii kuten kisälliperiaate mutta yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Artikkeli Oppisopimus on toimiva tapa saada osaamista alalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

27.02.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto painottaa vaikuttamista ja jäsenkokemusta

Tuloksekas vuosi 2018 antaa Isännöintiliitolle hyvän perustan keskittyä kehittämään vaikuttavuutta ja jäsenkokemusta. Artikkeli Isännöintiliitto painottaa vaikuttamista ja jäsenkokemusta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25.02.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyden voi hankkia opintojen ohessa 

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n taustalla vaikuttavat Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto haluavat yhdessä kehittää auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyttä niin, että se vastaisi entistä paremmin pätevöityvien isännöitsijöiden sekä alan tarpeisiin. Auktorisointikäytäntöjen jatkuva kehittäminen palvelee myös... Artikkeli Auktorisoitu isännöitsijä -pätevyyden voi hankkia opintojen ohessa  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

22.02.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto täyttää 15 vuotta

Isännöintiliitto viettää juhlavuotta 15. toimintavuoden kunniaksi. Artikkeli Isännöintiliitto täyttää 15 vuotta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.