Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi

Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Olemme koulutuksessa tiistaina 19.5.2020. klo 12-16. Toimistomme on sen vuoksi kiinni loppupäivän.

Toimistomme on suljettu to 21.5 - pe 22.5.2020 kaikissa toimipisteissämme.

Toimistomme Joensuussa ja Lieksassa ovat suljettuina asiakaskäynneiltä koronavirustilanteen vuoksi.

Puhelimen ja sähköpostin kautta asiakaspalvelu toimii normaalisti.

Tiedotteet

13.05.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto mukana #kynätpois-haasteessa sähköisen allekirjoituksen puolesta

Isännöintiliitto on mukana kiinteistöalan toimijoiden yhteisessä #kynätpois-haasteessa, joka lanseerattiin 13.5.2020. Haaste tähtää alan toiminnan tehostamiseen sähköisen allekirjoittamisen avulla. Haasteen ennakkokyselyyn vastasi yli 220 toimijaa eri... Artikkeli Isännöintiliitto mukana #kynätpois-haasteessa sähköisen allekirjoituksen puolesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

07.05.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Yhtiökokouksien pitämisestä paljon kyselyitä – näin ne pidetään turvallisina

Korona-kevät on sekoittanut taloyhtiöiden kokousten pitämistä. Nyt monessa yhtiöissä halutaan taas pitää yhtiökokous perinteiseen tapaan paikan päällä, kun Suomen hallitus kertoi rajoitusten lieventämisestä 1.6. alkaen. Kokousjärjestelyissä pitää kuitenkin edelleen huomioida osakkaiden ja isännöitsijöiden turvallisuus. Artikkeli Yhtiökokouksien pitämisestä paljon kyselyitä – näin ne pidetään turvallisina julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

07.05.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiön antennijärjestelmä voi tarvita muutoksia Ylen HD-kanavien näkymiseksi

Antenni-tv-taloyhtiöissä voidaan tarvita antenniurakoitsijaa, jotta Ylen HD-kanavat saadaan näkymään. Artikkeli Taloyhtiön antennijärjestelmä voi tarvita muutoksia Ylen HD-kanavien näkymiseksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

05.05.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Kokousten etäosallistumista kannattaa edelleen suosia, vaikka rajoituksia lievennetään

Isännöintiliitto suosittelee, että taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pitämisessä edelleen etäosallistumista koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten asteittaisesta purkamisesta huolimatta. Artikkeli Kokousten etäosallistumista kannattaa edelleen suosia, vaikka rajoituksia lievennetään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Esimerkki päätöksenteosta yhtiökokousta pitämättä

Tämä on Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhdessä laatima, havainnollistava esimerkki taloyhtiön päätöksenteosta yhtiökokousta pitämättä. Esimerkin hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän vastuulla. Esimerkin soveltuvuus yhtiön tilanteeseen kannattaa varmistaa asiantuntijalta.  Artikkeli Esimerkki päätöksenteosta yhtiökokousta pitämättä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29.04.2020 JIP tiedottaa

Iloista vappua!

Toivotamme aurinkoista kevättä taloyhtiöväelle!

28.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Kevät tuo parvekkeille elämää – myös grillaus on sallittua

Vappu on monelle perinteinen grillikauden avaus. Parvekegrillaus kuumentaa toisinaan myös tunteita, mutta sitä ei voi kieltää kokonaan taloyhtiössäkään. Artikkeli Kevät tuo parvekkeille elämää – myös grillaus on sallittua julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Osakeluettelon siirtopalvelu avattu, kyselytutkimus selvittää isännöitsijöiden kokemuksia

Maanmittauslaitos avasi osakeluettelon siirtoa varten sähköisen osakeluettelon siirtopalvelun torstaina 23. huhtikuuta. Siirtopalvelussa taloyhtiö voi siirtää osakeluettelon tiedot huoneistotietojärjestelmään. Artikkeli Osakeluettelon siirtopalvelu avattu, kyselytutkimus selvittää isännöitsijöiden kokemuksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

17.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Yhtiökokousten takaraja siirtyy koronaepidemian ajaksi

Eduskunnan hyväksymä lakimuutos mahdollistaa kevään yhtiökokousten lykkäämisen. Määräaikainen lakimuutos mahdollistaa yhtiökokousten järjestämisen poikkeusoloissa turvallisesti. Artikkeli Yhtiökokousten takaraja siirtyy koronaepidemian ajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

16.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Kotitalo: Korona kärjistää ongelmia, yhteydenotot isännöintiin lisääntyneet

Sosiaaliset ongelmat taloyhtiöissä ovat lisääntyneet korona-aikana. Isännöintiin otetaan herkästi yhteyttä, jos naapuri häiritsee, vaikka monesti tilanteet eivät kuulu sen vastuulle. Artikkeli Kotitalo: Korona kärjistää ongelmia, yhteydenotot isännöintiin lisääntyneet julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

15.04.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Korjaushanke koronan keskellä? Uusi ohje kertoo miten toimia

Sosiaali- ja terveysministeriö ja ympäristöministeriö ovat laatineet ohjeet siitä, mitä täytyy ottaa huomioon korjaushankkeissa koronavirustilanteen aikana. Myös Isännöintiliitto oli mukana ohjeen valmistelussa. Artikkeli Korjaushanke koronan keskellä? Uusi ohje kertoo miten toimia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.12.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Hyvän pyöräpysäköinnin elementtejä

Hyvä pyöräpysäköinti ehkäisee pyörien varkauksia, on riittävän tilava ja helposti saavutettava. Katso malli esimerkillisestä pyöräparkista. Artikkeli Hyvän pyöräpysäköinnin elementtejä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen

Paloturvallisuusviikolla kannattaa pysähtyä miettimään taloyhtiön ja asuntojen paloturvallisuutta, ja muistuttaa asukkaita hyvistä käytänteistä. Artikkeli Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin

Helsinkiä rakennetaan suurella volyymillä. 86 prosenttia Helsingin asunnoista on kerrostaloissa, joten myös suurin kehittämisen tarve kohdistuu niihin. Artikkeli Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti

Joka neljäs (23 %) suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista ei tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Artikkeli Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

28.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Huomioi naapurit Halloweenin vietossa

Suomessa Halloweenilla ei ole yhtä päivämäärää, johon juhlinta keskittyisi, vaan juhlinta saattaa jatkua päiviä tai viikkoja, eikä tämä miellytä kaikkia. Artikkeli Huomioi naapurit Halloweenin vietossa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä

Torstaina 24.10. vietetään YK:n päivää, jonka teemat eli tasavertaisuus, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä myös jokaisessa taloyhtiössä. Artikkeli YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Viisas taloyhtiö ennakoi

Taloteknisten korjaushankkeiden laiminlyönti ei kannata, sillä kiinteistö kostaa huonon ylläpidon. Ennakointi säästää niin osakkaiden rahoja kuin hermojakin. Artikkeli Viisas taloyhtiö ennakoi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Taloyhtiössä asuvan kannattaa muistaa, että lintujen ruokintaan liittyvät käytännöt vaihtelevat taloyhtiöittäin, eikä ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Artikkeli Siisti lintulauta ei houkuttele rottia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

06.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kriisi yllättää aina

Vaikka kriisejä sattuu taloyhtiöissä onneksi harvoin, valveutuneet isännöitsijät ja isännöintiyritykset varautuvat niihinkin. Taloyhtiöiden on hyvä sopia kriisiviestinnästä isännöintiyrityksen kanssa ennen kuin kriisi yllättää. Artikkeli Kriisi yllättää aina julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Korvausilmaventtiilin puhdistaminen

Korvausilmaventtiilin sisäpuolisten osien puhdistus kuuluu sekä painovoimaisessa että koneellisessa ilmanvaihdossa asukkaan vastuulle. Puhdista venttiilit vähintään kaksi kertaa vuodessa. Artikkeli Korvausilmaventtiilin puhdistaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.