Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Tiedotteet

28.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöinnillä iso rooli osakkaiden velkaantumisen ehkäisemisessä

Suuret taloyhtiölainat korostavat isännöinnin merkitystä taloyhtiön talouden hoitamisessa ja osakkaiden yhdenvertaisessa kohtelussa. Isännöintiliiton mukaan yksi keino pitää huolta taloyhtiön taloudesta voisi olla huoneiston hallintaanoton nopeuttaminen. Artikkeli Isännöinnillä iso rooli osakkaiden velkaantumisen ehkäisemisessä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

26.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Kotitalo on nyt koko taloyhtiön ajankohtaismedia

Kotitalo-lehti on uudistuneen verkkolehden ja tilausmallin myötä jatkossa koko taloyhtiön käytössä. Artikkeli Kotitalo on nyt koko taloyhtiön ajankohtaismedia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

26.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiön pelastussuunnitelma ei pelasta, jos viestintä ei tavoita asukkaita

Suomessa on väkilukuun suhteutettuna paljon palokuolemia. Vuonna 2018 rakennuksissa sattuneista palokuolemista noin puolet tapahtui taloyhtiöissä. Parhaiten palot estetään toimivilla palovaroittimilla ja muistuttamalla turvallisen asumisen pelisäännöistä. Myös pelastussuunnitelman tulee olla ajan tasalla ja asukkaiden tiedossa. Artikkeli Taloyhtiön pelastussuunnitelma ei pelasta, jos viestintä ei tavoita asukkaita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen

Paloturvallisuusviikolla kannattaa pysähtyä miettimään taloyhtiön ja asuntojen paloturvallisuutta, ja muistuttaa asukkaita hyvistä käytänteistä. Artikkeli Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Postilakko on mahdollisuus lisätä sähköistä viestintää

Näin postilakon aikana on hyvä miettiä erilaisia vaihtoehtoja yhtiökokouskutsujen toimittamiseen. Perinteisen kirjepostin lisäksi kannattaa käyttää muitakin viestintäkanavia. Artikkeli Postilakko on mahdollisuus lisätä sähköistä viestintää julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Kotitalo-mediaan tuo vahvistusta toimittaja Mia Rouvinen

Toimittaja Mia Rouvinen aloittaa Kotitalo-median sisällöntuottajana joulukuun alussa. Rouvinen siirtyy Isännöintiliittoon Helsingin Sanomista. Hänellä on pitkä ja monipuolinen tausta toimittajana muun muassa Sunnuntaisuomalaisessa ja tuottajana Sanomalehti Karjalaisessa. Artikkeli Kotitalo-mediaan tuo vahvistusta toimittaja Mia Rouvinen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin

Helsinkiä rakennetaan suurella volyymillä. 86 prosenttia Helsingin asunnoista on kerrostaloissa, joten myös suurin kehittämisen tarve kohdistuu niihin. Artikkeli Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

15.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen

Hallituksen EU-direktiiviä tiukempi lakiluonnos sähköautojen latausmahdollisuuksista voi pahimmillaan johtaa siihen, että taloyhtiöt jättävät tärkeät korjaukset kustannussyistä tekemättä. Ehdotus ei myöskään ota riittävästi huomioon alueellisia eroja. Artikkeli Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

07.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Uusi työaikalaki parantaa isännöintialan työhyvinvointia

Uusi, vuoden 2020 alusta voimaan tuleva työaikalaki koskee valtaosaa isännöitsijöistä. Tämä on muutos verrattuna siihen, miten monessa yrityksessä on käytännössä aiemmin toimittu. Isännöintiliiton mukaan muutos ravistelee alaa, mutta on toisaalta myös toivottu. Se antaa mahdollisuuden kehittää toimintatapoja niin, että työhyvinvointi ja alan kiinnostavuus uusien osaajien silmissä kasvavat. Artikkeli Uusi työaikalaki parantaa isännöintialan työhyvinvointia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti

Taloyhtiön yleisavaimen säilytys kannattaa ulkoistaa huoltoyhtiölle tai lukkoliikkeelle. Jos hallitus kuitenkin haluaa säilyttää avainta itse, täytyy noudattaa erityistä huolellisuutta ja tarkistaa vakuutukset. Artikkeli Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

05.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti

Joka neljäs (23 %) suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista ei tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Artikkeli Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle

Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin. Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Linda Koivunen haluaa kehittää koko Suomen isännöintiä

Linda Koivunen hyppäsi isännöintijärjestelmien maailmasta kehityspäälliköksi Realia Isännöintiin. Artikkeli Linda Koivunen haluaa kehittää koko Suomen isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Huomioi naapurit Halloweenin vietossa

Suomessa Halloweenilla ei ole yhtä päivämäärää, johon juhlinta keskittyisi, vaan juhlinta saattaa jatkua päiviä tai viikkoja, eikä tämä miellytä kaikkia. Artikkeli Huomioi naapurit Halloweenin vietossa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä

Torstaina 24.10. vietetään YK:n päivää, jonka teemat eli tasavertaisuus, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä myös jokaisessa taloyhtiössä. Artikkeli YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Viisas taloyhtiö ennakoi

Taloteknisten korjaushankkeiden laiminlyönti ei kannata, sillä kiinteistö kostaa huonon ylläpidon. Ennakointi säästää niin osakkaiden rahoja kuin hermojakin. Artikkeli Viisas taloyhtiö ennakoi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Taloyhtiössä asuvan kannattaa muistaa, että lintujen ruokintaan liittyvät käytännöt vaihtelevat taloyhtiöittäin, eikä ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Artikkeli Siisti lintulauta ei houkuttele rottia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

30.09.2019 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.ehtahenkilostopalvelut.fi/tyonhakijalle/toihin-meille/ Hakuaika päättyy maanantaina 14.10.2019.

06.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kriisi yllättää aina

Vaikka kriisejä sattuu taloyhtiöissä onneksi harvoin, valveutuneet isännöitsijät ja isännöintiyritykset varautuvat niihinkin. Taloyhtiöiden on hyvä sopia kriisiviestinnästä isännöintiyrityksen kanssa ennen kuin kriisi yllättää. Artikkeli Kriisi yllättää aina julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Korvausilmaventtiilin puhdistaminen

Korvausilmaventtiilin sisäpuolisten osien puhdistus kuuluu sekä painovoimaisessa että koneellisessa ilmanvaihdossa asukkaan vastuulle. Puhdista venttiilit vähintään kaksi kertaa vuodessa. Artikkeli Korvausilmaventtiilin puhdistaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle

Oletko ostanut tai ostamassa asuntoa uudiskohteesta? Tiedätkö, miten voit vaikuttaa omaan asumiseesi jo ennen kuin pääset muuttamaan uuteen kotiisi? Artikkeli Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.