Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Joensuun ja Lieksan toimistot suljetaan poikkeuksellisesti 15.11.2018 jo klo 12.00

Tiedotteet

14.11.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Kerralla seitsemän uutta auktorisoitua isännöitsijää

Peräti seitsemän isännöitsijää auktorisoitui tänään Kajaanissa järjestetyssä tentissä, joka pidettiin OP-Kiinteistökeskus Kainuun toiveesta. Auktorisoinnin on saanut tänä vuonna yhteensä 11 isännöitsijää. Auktorisoinnin myöntää Isännöinnin Auktorisointi... Artikkeli Kerralla seitsemän uutta auktorisoitua isännöitsijää julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.11.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Asrek-infossa muistutettiin päivittämään tiedot Kaupparekisteriin

Maanmittauslaitos järjesti isännöitsijöille tiedotustilaisuuden osakehuoneistorekisteristä lokakuun lopussa. Tilaisuudessa esiteltiin osakehuoneistorekisteriä, käytiin läpi miten lainsäädäntö osakehuoneistorekisterin myötä muuttuu ja miten asunto-osakeyhtiön liittyminen rekisteriin käytännössä hoituu. Lisäksi... Artikkeli Asrek-infossa muistutettiin päivittämään tiedot Kaupparekisteriin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

05.11.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Osakas, tunnetko vastuusi huoneistosi kunnosta ja huoltotoimista?

Vastuunjako osakkaan ja taloyhtiön välillä herättää usein kysymyksiä. Artikkeli Osakas, tunnetko vastuusi huoneistosi kunnosta ja huoltotoimista? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

05.11.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Näin kierrätät muovit oikein taloyhtiössä

Taloyhtiöissä muovinkeräys on usein edullisempaa kuin sekajätekeräys, eli kierrättäminen voi kannattaa myös taloudellisesti, kun sekajäte vähenee. Artikkeli Näin kierrätät muovit oikein taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

31.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Tulorekisteriin ilmoitettava taloyhtiön maksamat hallituspalkkiot ja palkat

Ensi vuoden alussa käyttöön tuleva tulorekisteri tuo muutoksia myös asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden palkan- ja palkkioiden maksuun. Artikkeli Tulorekisteriin ilmoitettava taloyhtiön maksamat hallituspalkkiot ja palkat julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

30.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Miia Mettälä: ”Johtaja saa myös nauraa”

Miia Mettälän työura ei ole kulkenut perinteisintä rataa. Mettälä valmistui ja työllistyi alun perin kiinteistösihteeriksi, opiskeli työn ohella isännöitsijäksi ja päätyi välittömästi valmistumisen jälkeen johtamaan... Artikkeli Miia Mettälä: ”Johtaja saa myös nauraa” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

30.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opas on päivittynyt

Motivan julkaisemaa Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opasta on päivitetty. Oppaan tarkoituksena on helpottaa latauspisteiden toteuttamista yksityisissä kiinteistöissä. Artikkeli Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opas on päivittynyt julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

29.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Lumi voi aiheuttaa vaurioita kattopinnoille – Tee korjaukset vielä kun mahdollista

Lumimassat rasittavat kattorakenteita ja saattavat aiheuttaa pinnoille vaurioita, minkä vuoksi lumien poisto ajoissa on tärkeää. Artikkeli Lumi voi aiheuttaa vaurioita kattopinnoille – Tee korjaukset vielä kun mahdollista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

29.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kiinteistöverouudistus lykkääntyy – verotusarvoista ja veroprosenteista päätetään samanaikaisesti

Valtiovarainministeriö on lausuntopalautteen perusteella linjannut, että kiinteistöverouudistus toteutetaan yhdessä vaiheessa. Artikkeli Kiinteistöverouudistus lykkääntyy – verotusarvoista ja veroprosenteista päätetään samanaikaisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

26.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Esitys eduskunnalle: Muutos asunto-osakeyhtiölakiin purkavan uusrakentamisen helpottamiseksi

Hallitus ehdottaa, että asunto-osakeyhtiöiden päätöksentekoa rakennusten purkamisesta ja uusrakentamisesta helpotettaisiin. Artikkeli Esitys eduskunnalle: Muutos asunto-osakeyhtiölakiin purkavan uusrakentamisen helpottamiseksi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiöissä kova tarve sähköisille palveluille

Taloyhtiöissä asuvat haluavat hoitaa asumiseensa liittyvät asiat sähköisesti eikä eri ikäluokkien välillä ole tässä eroja, paljastaa Isännöintiliiton tuore digiselvitys. − Yleisesti ajatellaan, että vanhemmissa ikäluokissa... Artikkeli Taloyhtiöissä kova tarve sähköisille palveluille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöinti, osakkaat ja asukkaat haluavat digitalisoitua

Keskiviikkona Helsingissä järjestetty Isännöinti Goes Digi -tapahtuma kokosi isännöinnin ja digitalisaation asiantuntijat pohtimaan isännöinnin tulevaisuutta digiaikana. – Isännöintialan näköalattomuus on vaihtunut kilpailutahdoksi digitalisaatioon suhtautumisessa. Yli... Artikkeli Isännöinti, osakkaat ja asukkaat haluavat digitalisoitua julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

24.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Sähkömarkkinalainsäädännön mahdollistettava aurinkosähkön hyvityslaskentamalli

Sähkömarkkinalainsäädäntöä on kehitettävä nopeasti mahdollistamaan aurinkosähkön hyvityslaskentamalli. Artikkeli Sähkömarkkinalainsäädännön mahdollistettava aurinkosähkön hyvityslaskentamalli julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

24.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Sähköautojen latausasemia kaivataan lisää – näin taloyhtiöt voisivat myydä sähköä autoilijoille

Uuden tekniikan avulla taloyhtiöt ja työpaikat voisivat asentaa pihoille sekä paikoitusalueille latauslaitteen ja myydä sähköä sitä tarvitseville. Artikkeli Sähköautojen latausasemia kaivataan lisää – näin taloyhtiöt voisivat myydä sähköä autoilijoille julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

Toimistomme on kiinni poikkeuksellisesti torstaina 15.11.

19.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Asunnon omistajat ja asunto-osakeyhtiöt korjasivat 6,2 miljardilla eurolla vuonna 2017

Tilastokeskuksen mukaan asunnon omistajat ja asunto-osakeyhtiöt korjasivat asuntojaan ja asuinrakennuksiaan 6,2 miljardilla eurolla vuonna 2017. Artikkeli Asunnon omistajat ja asunto-osakeyhtiöt korjasivat 6,2 miljardilla eurolla vuonna 2017 julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

19.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Päivi Tuunanen: Kehitys ei valu ylhäältä alas

Johtajan esimerkki on tärkeää toimintatapojen muuttamisessa, mutta henkilöstöä tarvitaan niiden kehittämiseen. Artikkeli Päivi Tuunanen: Kehitys ei valu ylhäältä alas julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

15.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiöille suunnatut Energiaremontit laajenevat Tampereelle

Tamperelaiset kerrostaloyhtiöt voivat säästää jopa 15 miljoonaa euroa vuodessa Energiaremonttien avulla. Artikkeli Taloyhtiöille suunnatut Energiaremontit laajenevat Tampereelle julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Uudet taloyhtiöt perustetaan kohta sähköisesti – lue miten

Osakehuoneistorekisteri vaikuttaa myös uuden asunto-osakeyhtiön perustamiseen. Jatkossa uuden asunto-osakeyhtiön perustamisilmoitus tehdään sähköisesti YTJ-asiointipalvelussa. Artikkeli Uudet taloyhtiöt perustetaan kohta sähköisesti – lue miten julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

10.10.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Putket vuotavat, mutta osakas vastustaa remonttia – mitä tehdä?

Taloyhtiön osakkaat vastustavat joskus väistämättömiäkin remontteja. Taloyhtiön etu menee kuitenkin yksittäisen osakkaan mielipiteen edelle. Artikkeli Putket vuotavat, mutta osakas vastustaa remonttia – mitä tehdä? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

08.10.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Energiansäästöviikko hätyyttää hukkakulutusta

Valtakunnallinen energiansäästöviikko käynnistyy maanantaina 8.10.2018. Artikkeli Energiansäästöviikko hätyyttää hukkakulutusta julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.