Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Tiedotteet

18.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Millainen kannatus yhtiökokouspäätökseen tarvitaan?

Asunto-osakeyhtiölaissa on säädetty siitä, millaisiin päätöksiin tarvitaan esimerkiksi enemmistön tai määräenemmistön kannatus. Myös yhtiöjärjestyksessä voi olla määräyksiä asiasta. Artikkeli Millainen kannatus yhtiökokouspäätökseen tarvitaan? julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

17.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Milloin asuntoon saa mennä yleisavaimella?

Taloyhtiön yleisavain on yleensä huoltoyhtiön, talonmiehen tai isännöintiyrityksen hallussa. Yleisavainta ei saa käyttää mielivaltaisesti, vaan esimerkiksi asukkaan asuntoon menemiselle pitää olla pätevä syy. Artikkeli Milloin asuntoon saa mennä yleisavaimella? julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

16.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

5 virallista suositusta hallituksen toimintaan

Hallituksen toimintaperiaatteista määrätään asunto-osakeyhtiölaissa melko suppeasti. Hallituksen kannattaakin tukeutua toiminnassaan viralliseen Taloyhtiön hyvä hallintotapa 2016 -suositukseen. Artikkeli 5 virallista suositusta hallituksen toimintaan julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

12.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

5 vinkkiä sujuvaan taloyhtiöasumiseen

Taloyhtiöasuminen on välillä aikamoista taiteilua. Omista asumistavoistaan ei voi päättää vapaasti, vaan asumisessa on otettava huomioon naapurit ja taloyhtiön rooli kiinteistön omistajana. Artikkeli 5 vinkkiä sujuvaan taloyhtiöasumiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

11.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

3 + 2 osakkaan oikeutta ja velvollisuutta taloyhtiössä

Kun osakas ostaa asunnon taloyhtiöstä, hän saa kaupan päälle joukon oikeuksia ja velvollisuuksia. Omat oikeudet ja velvollisuudet on hyvä tuntea. Artikkeli 3 + 2 osakkaan oikeutta ja velvollisuutta taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

11.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

5 + 1 tapaa rahoittaa taloyhtiön korjaushanke

Korjaushankkeet, kuten kaikki taloyhtiön toiminta, rahoitetaan viime kädessä osakkailta kerätyillä varoilla. Korjaushankkeen rahoituksen suunnittelu vaatii paneutumista asiaan. Artikkeli 5 + 1 tapaa rahoittaa taloyhtiön korjaushanke julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

09.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Hallitus, isännöitsijä vai yhtiökokous – kuka tekee päätöksen?

Taloyhtiössä tehdään vuoden aikana monenlaisia päätöksiä: määrätään vastikkeen suuruudesta, päätetään tilinpäätöksestä ja talousarviosta sekä tilataan remontteja. Toisinaan on tehtävä myös suurempia päätöksiä, esimerkiksi isännöinnin kilpailuttamisesta tai korjaushankkeiden aloittamisesta. Artikkeli Hallitus, isännöitsijä vai yhtiökokous – kuka tekee päätöksen? julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

03.07.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kodin huoltotöiden top 6 – tee nämä, niin asuntosi pysyy kunnossa!

Asunnon hyvään hoitoon kuuluu pienten huoltotöiden tekeminen – niiden avulla koti pysyy puhtaana ja turvallisena asua. Artikkeli Kodin huoltotöiden top 6 – tee nämä, niin asuntosi pysyy kunnossa! julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

02.07.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi kovaa alkuvuonna

Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi alkuvuonna nopeasti. Artikkeli Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi kovaa alkuvuonna julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.06.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliittoon uusi jäsenyhdistys

Kiinteistöalan veteraanit IVY-klubi ry on liittynyt Isännöintiliiton jäseneksi. Artikkeli Isännöintiliittoon uusi jäsenyhdistys julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

27.06.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Talokeskus keskittyy rakentamisen palveluihin

Talokeskus Yhtiöt Oy keskittyy rakentamisen palveluihin ja myy tytäryhtiönsä Agenteq Solutions Oy:n Visma Finland Holding Oy:lle. Talokeskuksen Tampuuri-ohjelmistoliiketoiminta siirtyy siis uuteen omistukseen Talokeskuksen keskittyessä jatkossa rakentamisen palveluihin. Artikkeli Talokeskus keskittyy rakentamisen palveluihin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

27.06.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

”Työpajat erinomaisen hyödyllinen toimintamalli”

Isännöintiliiton työryhmien jäsenet pitävät työryhmätyötä ja työpajoja erittäin suositeltavana. Artikkeli ”Työpajat erinomaisen hyödyllinen toimintamalli” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

20.06.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Työntekijäkokemus on asiakaskokemusta tärkeämpää

Mikko Kemiläinen haluaa avata isännöintiyritysten johdon ajattelutapaa. Tärkeintä on ymmärtää, että johtaminen on palveluammatti. Artikkeli Työntekijäkokemus on asiakaskokemusta tärkeämpää julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

20.06.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Rivitalossa remontoidaan

Joka toisella rivitaloyhtiöllä on tänä vuonna menossa korjaushanke jossakin vaiheessa. Yleisin korjauskohde on piha. Artikkeli Rivitalossa remontoidaan julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

06.06.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Suomalaiset ovat parvekekansaa

Parvekkeet liittyvät vahvasti suomalaisten kerrostaloasukkaiden asumisviihtyvyyteen, selviää Isännöintiliiton Talokysely.fi-palvelun vastauksista. Artikkeli Suomalaiset ovat parvekekansaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

30.05.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöitsijäyhdistys koetaan tärkeäksi vertaistueksi

Isännöitsijäyhdistysten jäsenkyselyn mukaan yhdistys tarjoaa tärkeää vertaistukea. Artikkeli Isännöitsijäyhdistys koetaan tärkeäksi vertaistueksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

25.05.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

5 väärinkäsitystä tuoreesta tietosuoja-asetuksesta taloyhtiöissä

Tänään astuu voimaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), joka koskee yritysten ja yhteisöjen ohella myös taloyhtiöitä. Asiasta on liikkeellä paljon väärää tietoa, jonka Isännöintiliitto korjaa tässä artikkelissa. Artikkeli 5 väärinkäsitystä tuoreesta tietosuoja-asetuksesta taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

24.05.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintipäivien ohjelmassa: Tiimityöstä kilpailuetua

Huippujoukkueita tutkinut Tero Tiitu on löytänyt suomalaisen tiimityön menestystekijät. Perusainekset ovat samat, olipa kyseessä mestaruutta havitteleva urheilujoukkue tai taloyhtiöitä palveleva isännöintifirma. Artikkeli Isännöintipäivien ohjelmassa: Tiimityöstä kilpailuetua julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

21.05.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiöiden valtuudet kuntoon ennen ASREKia

Taloyhtiöiden velvoite on tarkistaa tietonsa osakehuoneistorekisteristä. Isännöinti voi jo valmistautua tehtävään. Artikkeli Taloyhtiöiden valtuudet kuntoon ennen ASREKia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

17.05.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Osakkailla entistä suurempi mahdollisuus vaikuttaa omassa taloyhtiössään

Osakkailla on entistä parempi mahdollisuus vaikuttaa taloyhtiönsä strategiseen suuntaan, asuinhuoneistojen korjauskohtiin sekä kiinteistön ylläpitoon.  Isännöintiliiton Talokysely.fi-palvelun tuore järjestelmäpäivitys toi nimittäin kaksi uutta kyselytyyppiä aiempien rinnalle.... Artikkeli Osakkailla entistä suurempi mahdollisuus vaikuttaa omassa taloyhtiössään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.