Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi

Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Toimistomme Joensuussa ja Lieksassa ovat suljettuina asiakaskäynneiltä maanantaista 23.3.2020 alkaen koronavirustilanteen vuoksi. Puhelimen ja sähköpostin kautta asiakaspalvelu toimii normaalisti.

Tiedotteet

26.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan: Tuomas Viljamaa vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi

Isännöintiliitto pystyy jatkossa entistä paremmin edistämään isännöintialalle tärkeitä asioita ja tuottamaan jäsenilleen taloyhtiöasumiseen liittyvää tietoa, kun liiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi valittu Tuomas Viljamaa (VTM) aloittaa tehtävässään toukokuun alussa. Artikkeli Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan: Tuomas Viljamaa vaikuttamis- ja tutkimusjohtajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

26.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton kysely: Yhtiökokousten pitäminen jakaa mielipiteitä

Isännöitsijät arvioivat nyt taloyhtiön tilanteen ja valmiuden mukaan, miten yhtiökokous järjestetään koronarajoitusten aikana. Kokouksia pidetään etäyhteyksien avulla, jos taloyhtiön korjaus- tai taloustilanne sitä vaatii ja se on mahdollista osakkaille. Osa siirtää kokoukset suosiolla myöhäisempään ajankohtaan. Asia selviää Isännöintiliiton jäsenilleen tällä viikolla tekemästä kyselystä. Artikkeli Isännöintiliiton kysely: Yhtiökokousten pitäminen jakaa mielipiteitä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

23.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Sähköautojen latausvalmiusvelvoite liian tiukka taloyhtiöille

Hallitus on hyväksynyt lakiesityksen, joka velvoittaa taloyhtiöt lisäämään sähköautojen latausmahdollisuuksia. Lain on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian ja siihen liittyvät velvoitteet tulevat voimaan vuodesta 2021 lähtien. Isännöintiliitto pitää lakia liian tiukkana ja epämääräisenä. Artikkeli Sähköautojen latausvalmiusvelvoite liian tiukka taloyhtiöille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

21.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Oikaisu: Isännöintiliitto ei kannusta lykkäämään yhtiökokouksia

Toisin kuin mediassa on kerrottu, Isännöintiliitto nimenomaan kannattaa kevään yhtiökokouksien pitämistä etäyhteyksien avulla. Kokouksen lykkäämistä kannattaa harkita lähinnä sellaisessa tilanteessa, jossa yhtiön ei tarvitse päättää isoista hankkeista ja osakkailla on isoja vaikeuksia osallistua kokoukseen etäyhteyksien avulla. Artikkeli Oikaisu: Isännöintiliitto ei kannusta lykkäämään yhtiökokouksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Kotitalo on vuoden asiakasmedia 2019

Isännöintiliiton tuottama Kotitalo palkittiin Editkilpailussa vuoden asiakasmediana. Tuomariston mukaan Kotitalo tarjoaa oleellista tietoa taloyhtiöille, niin isännöintiin ja hallitustyöhön kuin kaikille osakkaille ja asukkaillekin. Artikkeli Kotitalo on vuoden asiakasmedia 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

17.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Näin korona vaikuttaa taloyhtiöissä – kokosimme kysymykset ja vastaukset

Isännöintiliitto ja Kotitalo ovat koonneet sivuilleen kaikille avointa tietoa koronaviruksen vaikutuksesta taloyhtiöihin. Päivittyvät artikkelit vastaavat kysymyksiin, joita poikkeustilanteeseen liittyy. Artikkeli Näin korona vaikuttaa taloyhtiöissä – kokosimme kysymykset ja vastaukset julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

16.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Kotitalo: Näin korona vaikuttaa taloyhtiöissä

Koronavirus aiheuttaa huolta ja kysymyksiä myös taloyhtiöissä. Kotitalo kertoo mm. mitä tarkoittaa kotikaranteeni, voiko pyykkitupaa käyttää ja miten käy saunavuorojen. Artikkeli Kotitalo: Näin korona vaikuttaa taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

13.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Näin huomioit koronaepidemian isännöintiyrityksessä

Isännöintiyritys vastaa oman henkilökuntansa työympäristöstä, työympäristön turvallisuudesta sekä työsuojelusta. Isännöintiyritys myös päättää, mitä ja miten työntekijälle normaalistikin kuuluvia tehtäviä priorisoidaan koronaepidemian aikana. Isännöintiyrityksessä on hyvä... Artikkeli Näin huomioit koronaepidemian isännöintiyrityksessä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

13.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiöiden yhtiökokouksissa etäyhteydet käyttöön koronaepidemian aikana

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto suosittelevat, että koronaepidemian aikana taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten pitämisessä etäyhteyksiä. Taloyhtiöissä kannattaa myös harkita kiireettömien hankkeiden päätöksenteon tai jopa koko yhtiökokouksen siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Artikkeli Taloyhtiöiden yhtiökokouksissa etäyhteydet käyttöön koronaepidemian aikana julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

09.03.2020 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiö voi pian tarvita kiinteistönvälittäjän avuksi lainanhakuun

Kun taloyhtiö hakee remonttilainaa, pankki haluaa varmistua siitä, että yhtiössä on asukkaita ja vastikkeenmaksajia vielä lainan loppupäässäkin. Näin varmistetaan, että laina maksetaan takaisin. Taloyhtiöiltä vaaditaan lainanhaussa useita selvityksiä, kertoo Kotitalo.  Artikkeli Taloyhtiö voi pian tarvita kiinteistönvälittäjän avuksi lainanhakuun julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

20.12.2019 JIP tiedottaa

Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta 2020!

Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta!

18.12.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Hyvän pyöräpysäköinnin elementtejä

Hyvä pyöräpysäköinti ehkäisee pyörien varkauksia, on riittävän tilava ja helposti saavutettava. Katso malli esimerkillisestä pyöräparkista. Artikkeli Hyvän pyöräpysäköinnin elementtejä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen

Paloturvallisuusviikolla kannattaa pysähtyä miettimään taloyhtiön ja asuntojen paloturvallisuutta, ja muistuttaa asukkaita hyvistä käytänteistä. Artikkeli Taloyhtiö tueksi paloturvalliseen asumiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin

Helsinkiä rakennetaan suurella volyymillä. 86 prosenttia Helsingin asunnoista on kerrostaloissa, joten myös suurin kehittämisen tarve kohdistuu niihin. Artikkeli Kehittyvä kerrostalo -hanke tuonut jo monta innovatiivista rakennusratkaisua Helsinkiin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti

Joka neljäs (23 %) suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista ei tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Artikkeli Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

28.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Huomioi naapurit Halloweenin vietossa

Suomessa Halloweenilla ei ole yhtä päivämäärää, johon juhlinta keskittyisi, vaan juhlinta saattaa jatkua päiviä tai viikkoja, eikä tämä miellytä kaikkia. Artikkeli Huomioi naapurit Halloweenin vietossa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä

Torstaina 24.10. vietetään YK:n päivää, jonka teemat eli tasavertaisuus, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä myös jokaisessa taloyhtiössä. Artikkeli YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Viisas taloyhtiö ennakoi

Taloteknisten korjaushankkeiden laiminlyönti ei kannata, sillä kiinteistö kostaa huonon ylläpidon. Ennakointi säästää niin osakkaiden rahoja kuin hermojakin. Artikkeli Viisas taloyhtiö ennakoi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Taloyhtiössä asuvan kannattaa muistaa, että lintujen ruokintaan liittyvät käytännöt vaihtelevat taloyhtiöittäin, eikä ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Artikkeli Siisti lintulauta ei houkuttele rottia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

06.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kriisi yllättää aina

Vaikka kriisejä sattuu taloyhtiöissä onneksi harvoin, valveutuneet isännöitsijät ja isännöintiyritykset varautuvat niihinkin. Taloyhtiöiden on hyvä sopia kriisiviestinnästä isännöintiyrityksen kanssa ennen kuin kriisi yllättää. Artikkeli Kriisi yllättää aina julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Korvausilmaventtiilin puhdistaminen

Korvausilmaventtiilin sisäpuolisten osien puhdistus kuuluu sekä painovoimaisessa että koneellisessa ilmanvaihdossa asukkaan vastuulle. Puhdista venttiilit vähintään kaksi kertaa vuodessa. Artikkeli Korvausilmaventtiilin puhdistaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.