Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Asiakaspalvelu puh. 010 830 4100
joensuu@jipisannointi.fi

Tiedotteet

18.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

ARA avustaa tänäkin vuonna sähköautojen latausinfran rakentamista

Nyt sähköautojen latausinfran avustusta voivat hakea myös asunto-osakeyhtiöiden omistamat pysäköintilaitokset. Artikkeli ARA avustaa tänäkin vuonna sähköautojen latausinfran rakentamista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

16.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Asunto-osakeyhtiölaki vaatii uudistamista

Isännöintiliiton tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on selvittää asunto-osakeyhtiölain muutostarpeita. Maailma on muuttunut kahdeksassa vuodessa. Asunto-osakeyhtiölaki uudistettiin perusteellisesti vuonna 2010. Kuten aina, lakiin jäi valuvikoja, jotka paljastuvat... Artikkeli Asunto-osakeyhtiölaki vaatii uudistamista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

16.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Kaupparekisteriin tehtävät ilmoitukset voi maksaa verkossa

Vuoden 2019 alusta lähtien kaikessa kaupparekisteri-ilmoittamisessa on mahdollista maksaa rekisteröintimaksu jälkikäteen verkkolaskuna. Artikkeli Kaupparekisteriin tehtävät ilmoitukset voi maksaa verkossa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

16.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Sähköautojen latausinfran tukeen uudistuksia

Sähköautojen latauksen tuki ulottuu jatkossa myös taloyhtiön pysäköintiyhtiössä omistamiin autopaikkoihin. Artikkeli Sähköautojen latausinfran tukeen uudistuksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

16.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiala rekrytoi ahkerasti – nämä asiat selittävät kasvun

Isännöintiala rekrytoi nyt vauhdilla. Isännöintirekry.fi-sivustolla julkaistiin viime vuonna avoimia työpaikkoja kolmannes enemmän kuin edellisvuonna. Artikkeli Isännöintiala rekrytoi ahkerasti – nämä asiat selittävät kasvun julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

15.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kattoliitto huolissaan katolle tehtävien laiteasennusten tuomista ongelmista

Kattoliitto kehottaa huolelliseen suunnitteluun ja toteutukseen, kun katoille asennetaan aurinkopaneeleita tai muita laitteita. Artikkeli Kattoliitto huolissaan katolle tehtävien laiteasennusten tuomista ongelmista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Asunto-osakeyhtiöiden sähköisten perustamisilmoitusten rekisteröinti siirtyy

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) alkaa rekisteröidä taloyhtiöitä tämän hetken tiedon mukaan helmikuun aikana. Artikkeli Asunto-osakeyhtiöiden sähköisten perustamisilmoitusten rekisteröinti siirtyy julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Näitä luettiin vuonna 2018

Kiinteistölehden verkkosivujen vuoden 2018 luetuimpiin juttuihin mahtui niin vastuunjakoa, taloyhtiön hallintoa kuin vuokranantajuuttakin koskevia juttuja. Artikkeli Näitä luettiin vuonna 2018 julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kaupungistuminen repii asuntojen hintoja eri suuntiin – vuokra-asumisen suosio kasvaa

Alueelliset erot Suomen asuntomarkkinoilla jatkavat kasvuaan, kertoo Pellervon taloustutkimus PTT:n ennuste. Kaupungistuminen repii markkinoita erityisesti asuntojen hinnoissa. Artikkeli Kaupungistuminen repii asuntojen hintoja eri suuntiin – vuokra-asumisen suosio kasvaa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

09.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Hae meille asiakaslehtien tuottajaksi / viestintäasiantuntijaksi

Sykkiikö sydämesi laadukkaalle viestinnälle? Oletko valmis jakamaan osaamistasi viestinnän haasteiden parissa myös isännöintiyrityksille? Innostutko haasteista ja tartut reippaasti toimeen? Pysyvätkö monet langat ja aikataulut käsissäsi?... Artikkeli Hae meille asiakaslehtien tuottajaksi / viestintäasiantuntijaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

09.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Artikkeli Vuoden 2018 lakipähkinät julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

04.01.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Muutoksia nuohoukseen – kiinteistönomistajan muistettava huolehtia säännöllisestä nuohouksesta

Vuoden alussa muuttuneen pelastuslain mukaan kiinteistönomistajalla on vapaus valita nuohooja markkinoilta. Tähän saakka pelastuslaitoksilla on ollut velvoite huolehtia nuohouspalveluiden järjestämisestä. Artikkeli Muutoksia nuohoukseen – kiinteistönomistajan muistettava huolehtia säännöllisestä nuohouksesta julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

03.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi vuonna 2018

Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi 47 yrityksellä ja yhdellä yhdistyksellä vuonna 2018. Artikkeli Isännöintiliiton jäsenmäärä kasvoi vuonna 2018 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

02.01.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Avainten ja kulkulupien teko on nyt luvanvaraista

Avainten luovutukset ja palautukset eivät edellytä lupaa, ellei samalla lisätä tai poisteta avaimia tai kulkulupia. Artikkeli Avainten ja kulkulupien teko on nyt luvanvaraista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

21.12.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Hävitä joulun jätteet helposti ja turvallisesti

Jouluna tulevien roskien ja tähteiden hävittäminen aiheuttaa taloyhtiöissä joka vuosi päänvaivaa ja kysymyksiä. Kotitalo-lehden tuorein numero kokosi vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Miten kinkkurasva hävitetään? Jäähtynyt ja... Artikkeli Hävitä joulun jätteet helposti ja turvallisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.12.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Elektroninen lukitus turvaa taloyhtiön rauhaa

As Oy Alppilan-Aho kyllästyi kutsumattomiin vieraisiin taloyhtiössä ja toteutti lukitusremontin. Elektroninen lukitus turvaa nyt taloyhtiön rauhaa. Artikkeli Elektroninen lukitus turvaa taloyhtiön rauhaa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

19.12.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kodin pienet automaattiset apulaiset

Arjen turvallisuutta helpottava kodin teknologia mielletään usein lähinnä ikäihmisten apuvälineeksi. Se voi kuitenkin lisätä kaikkien turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Artikkeli Kodin pienet automaattiset apulaiset julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.12.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Automatiikka auttaa asumista

Pienet asumista ja kodin huoltoa helpottavat keksinnöt mielletään joskus ikääntyneiden ja toisaalta teknologiafriikkien jutuiksi. Artikkeli Automatiikka auttaa asumista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.12.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton toimitusjohtaja vaihtuu

– Isännöintiliiton hallitus ja toimitusjohtaja Tero Heikkilä ovat yhteisymmärryksessä päättäneet Heikkilän työsuhteen, hallituksen puheenjohtaja Toivo Korhonen kertoo. Heikkilä on lopettanut työt välittömästi, ja toimitusjohtajan sijaiseksi on... Artikkeli Isännöintiliiton toimitusjohtaja vaihtuu julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.12.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Helsinki päivitti ympäristömääräyksiä

Helsingin kaupunki päivitti kesällä ympäristömääräyksiä. Tässä keskeisimmät. Artikkeli Helsinki päivitti ympäristömääräyksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.