Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Tiedotteet

07.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Uusi työaikalaki parantaa isännöintialan työhyvinvointia

Uusi, vuoden 2020 alusta voimaan tuleva työaikalaki koskee valtaosaa isännöitsijöistä. Tämä on muutos verrattuna siihen, miten monessa yrityksessä on käytännössä aiemmin toimittu. Isännöintiliiton mukaan muutos ravistelee alaa, mutta on toisaalta myös toivottu. Se antaa mahdollisuuden kehittää toimintatapoja niin, että työhyvinvointi ja alan kiinnostavuus uusien osaajien silmissä kasvavat. Artikkeli Uusi työaikalaki parantaa isännöintialan työhyvinvointia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti

Taloyhtiön yleisavaimen säilytys kannattaa ulkoistaa huoltoyhtiölle tai lukkoliikkeelle. Jos hallitus kuitenkin haluaa säilyttää avainta itse, täytyy noudattaa erityistä huolellisuutta ja tarkistaa vakuutukset. Artikkeli Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

05.11.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti

Joka neljäs (23 %) suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista ei tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Artikkeli Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.11.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle

Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin. Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Linda Koivunen haluaa kehittää koko Suomen isännöintiä

Linda Koivunen hyppäsi isännöintijärjestelmien maailmasta kehityspäälliköksi Realia Isännöintiin. Artikkeli Linda Koivunen haluaa kehittää koko Suomen isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Huomioi naapurit Halloweenin vietossa

Suomessa Halloweenilla ei ole yhtä päivämäärää, johon juhlinta keskittyisi, vaan juhlinta saattaa jatkua päiviä tai viikkoja, eikä tämä miellytä kaikkia. Artikkeli Huomioi naapurit Halloweenin vietossa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Lakineuvonnan kysytyimmät aiheet heijastavat isännöinnin arkea

Kun lakiasiantuntija vastaa puhelimeen Isännöintiliiton jäsenten lakineuvonnassa, soittajan asia koskee useimmiten jotakin vastuukysymystä. Artikkeli Lakineuvonnan kysytyimmät aiheet heijastavat isännöinnin arkea julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

23.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Osakehuoneistorekisterin valmistuminen viivästyy

Osakehuoneistorekisteriin kuuluvan osakeluettelon siirtopalvelun oli tarkoitus avautua lokakuun lopussa. Tällöin omatoimisesti hoidetut taloyhtiöt olisivat voineet alkaa siirtää osakeluettelotietojaan itsenäisesti osakehuoneistorekisteri.fi -sivustolta löytyvän siirtopalvelun kautta. Maanmittauslaitos... Artikkeli Osakehuoneistorekisterin valmistuminen viivästyy julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

23.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä

Torstaina 24.10. vietetään YK:n päivää, jonka teemat eli tasavertaisuus, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä myös jokaisessa taloyhtiössä. Artikkeli YK:n päivän teemat tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus tärkeitä myös taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

19.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton talous- ja hallintopäälliköksi Jamilla Heiskanen

Jamilla Heiskanen aloittaa Isännöintiliiton talous- ja hallintopäällikkönä marraskuussa 2019. Artikkeli Isännöintiliiton talous- ja hallintopäälliköksi Jamilla Heiskanen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Viisas taloyhtiö ennakoi

Taloteknisten korjaushankkeiden laiminlyönti ei kannata, sillä kiinteistö kostaa huonon ylläpidon. Ennakointi säästää niin osakkaiden rahoja kuin hermojakin. Artikkeli Viisas taloyhtiö ennakoi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Taloyhtiössä asuvan kannattaa muistaa, että lintujen ruokintaan liittyvät käytännöt vaihtelevat taloyhtiöittäin, eikä ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Artikkeli Siisti lintulauta ei houkuttele rottia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

09.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöinti on järjestelmien ja asiakkaiden ristipaineessa

Isännöintiliitto kartoitti jäsenistönsä kokemuksia alan sähköisistä työkaluista kesällä 2019 tehdyssä kyselyssä. Resurssien puute hidastaa järjestelmähankintoja. Artikkeli Isännöinti on järjestelmien ja asiakkaiden ristipaineessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

02.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Suomen parasta taloyhtiötä kehitetään kaikkien asukkaiden hyväksi

Suomen parhaaksi taloyhtiöksi on tänään valittu As Oy Säästöpyrstö, joka erottui edukseen muun muassa selkeällä tulevaisuuden tavoitteella ja visiolla: yhtiö haluaa olla yksi Vantaan arvostetuimmista taloyhtiöistä vuonna 2028. Artikkeli Suomen parasta taloyhtiötä kehitetään kaikkien asukkaiden hyväksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

30.09.2019 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.ehtahenkilostopalvelut.fi/tyonhakijalle/toihin-meille/ Hakuaika päättyy maanantaina 14.10.2019.

24.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin

Omaa asuntoa voi sisustaa ja pintaremontoida ihan miten haluaa, mutta isommissa ehostuksissa täytyy muistaa muutama asia. Tämä viiden kohdan muistilista varmistaa, että remontti sujuu oikein. Artikkeli Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kriisi yllättää aina

Vaikka kriisejä sattuu taloyhtiöissä onneksi harvoin, valveutuneet isännöitsijät ja isännöintiyritykset varautuvat niihinkin. Taloyhtiöiden on hyvä sopia kriisiviestinnästä isännöintiyrityksen kanssa ennen kuin kriisi yllättää. Artikkeli Kriisi yllättää aina julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Korvausilmaventtiilin puhdistaminen

Korvausilmaventtiilin sisäpuolisten osien puhdistus kuuluu sekä painovoimaisessa että koneellisessa ilmanvaihdossa asukkaan vastuulle. Puhdista venttiilit vähintään kaksi kertaa vuodessa. Artikkeli Korvausilmaventtiilin puhdistaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle

Oletko ostanut tai ostamassa asuntoa uudiskohteesta? Tiedätkö, miten voit vaikuttaa omaan asumiseesi jo ennen kuin pääset muuttamaan uuteen kotiisi? Artikkeli Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa

Bongaa ornamentti jugendarkkitehtuurikierros päättyy Suvilahden ja Flown valoihin. Vielä yksi kisakysymyskin on artikkelin lopussa. Kannattaa osallistua! Artikkeli Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

07.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi

Nyt kirmataan Töölössä pienellä ja kompaktilla kierroksella. Artikkelin lopusta löytyy taas kisakysymys. Kysymyksen kuva on myös vihje vastaukseen, jos keksit miten. Artikkeli Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.