Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Tiedotteet

18.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Viisas taloyhtiö ennakoi

Taloteknisten korjaushankkeiden laiminlyönti ei kannata, sillä kiinteistö kostaa huonon ylläpidon. Ennakointi säästää niin osakkaiden rahoja kuin hermojakin. Artikkeli Viisas taloyhtiö ennakoi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.10.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Siisti lintulauta ei houkuttele rottia

Taloyhtiössä asuvan kannattaa muistaa, että lintujen ruokintaan liittyvät käytännöt vaihtelevat taloyhtiöittäin, eikä ruokintaa kannata aloittaa omin luvin. Artikkeli Siisti lintulauta ei houkuttele rottia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

09.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöinti on järjestelmien ja asiakkaiden ristipaineessa

Isännöintiliitto kartoitti jäsenistönsä kokemuksia alan sähköisistä työkaluista kesällä 2019 tehdyssä kyselyssä. Resurssien puute hidastaa järjestelmähankintoja. Artikkeli Isännöinti on järjestelmien ja asiakkaiden ristipaineessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

02.10.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Suomen parasta taloyhtiötä kehitetään kaikkien asukkaiden hyväksi

Suomen parhaaksi taloyhtiöksi on tänään valittu As Oy Säästöpyrstö, joka erottui edukseen muun muassa selkeällä tulevaisuuden tavoitteella ja visiolla: yhtiö haluaa olla yksi Vantaan arvostetuimmista taloyhtiöistä vuonna 2028. Artikkeli Suomen parasta taloyhtiötä kehitetään kaikkien asukkaiden hyväksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

30.09.2019 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.ehtahenkilostopalvelut.fi/tyonhakijalle/toihin-meille/ Hakuaika päättyy maanantaina 14.10.2019.

24.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin

Omaa asuntoa voi sisustaa ja pintaremontoida ihan miten haluaa, mutta isommissa ehostuksissa täytyy muistaa muutama asia. Tämä viiden kohdan muistilista varmistaa, että remontti sujuu oikein. Artikkeli Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

24.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Hallitus muuttamassa korjausavustuksia säätelevää lakia. Isännöintiliitto antoi lausunnon.

Asuinrakennusten ja asuntojen korjausavustuksia säätelevään lakiin suunnitellaan muutoksia. Uudistunut laki antaisi taloyhtiöille mahdollisuuden hakea avustusta kosteus- ja mikrobivaurioituneiden ja muutoin sisäilmaongelmaisten asuntojen ja asuinrakennusten kuntotutkimuksiin ja perusparannussuunnitelmiin. Tukea on tulossa myös taloyhtiöiden energiaremontteihin. Artikkeli Hallitus muuttamassa korjausavustuksia säätelevää lakia. Isännöintiliitto antoi lausunnon. julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto laajentaa vaikuttamistyötään vuonna 2020

Tulevan vuoden toimintasuunnitelman mukaan Isännöintiliitto keskittyy syventämään vaikuttamistyötään muun muassa vahvistamalla yhteydenpitoa jäseniinsä. Artikkeli Isännöintiliitto laajentaa vaikuttamistyötään vuonna 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto palkitsi yhteistyön taitajia

Isännöintiliiton vuosittaiset palkinnot jaettiin Helsingissä Isännöintipäivillä 18.9. Apollo Live Clubilla järjestetyssä iltajuhlassa. Juhlassa palkittiin vuoden isännöitsijä, isännöintiyritys, isännöintiteko ja palveluverkostoyritys. Isännöinnin Auktorisointi ISA ry palkitsi vuoden ISA-yrityksen. Artikkeli Isännöintiliitto palkitsi yhteistyön taitajia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Lindström Oy voitti Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnon 

Lindström Oy on valittu Isännöintiliiton Palveluverkostoyritys 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain kiinteistöalan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö. Artikkeli Lindström Oy voitti Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnon  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n palvelukonsepti on Isännöintiteko 2019

Suomen Teknisen Isännöinti Oy:n (STIO) palvelukonsepti on valittu Isännöintiteko 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain kiinteistöalan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö.  Artikkeli Suomen Tekninen Isännöinti Oy:n palvelukonsepti on Isännöintiteko 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Vuoden 2019 ISA-yritys on TVT Asunnot Oy Turusta

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi TVT Asunnot Oy:n Turusta. Vuokratalojen isännöintiin keskittynyt yritys sai korkeimman pistemäärän auditoinneissa. Artikkeli Vuoden 2019 ISA-yritys on TVT Asunnot Oy Turusta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.09.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Taloasema voitti Isännöintiyritys 2019 -palkinnon 

Taloasema on valittu Isännöintiyritys 2019 -kilpailun voittajaksi. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan ammattilaisia Isännöintipäivillä, jotka tänä vuonna järjestettiin Helsingissä. Palkintojen teemana oli yhteistyö.   Artikkeli Taloasema voitti Isännöintiyritys 2019 -palkinnon  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Kriisi yllättää aina

Vaikka kriisejä sattuu taloyhtiöissä onneksi harvoin, valveutuneet isännöitsijät ja isännöintiyritykset varautuvat niihinkin. Taloyhtiöiden on hyvä sopia kriisiviestinnästä isännöintiyrityksen kanssa ennen kuin kriisi yllättää. Artikkeli Kriisi yllättää aina julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

05.09.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Korvausilmaventtiilin puhdistaminen

Korvausilmaventtiilin sisäpuolisten osien puhdistus kuuluu sekä painovoimaisessa että koneellisessa ilmanvaihdossa asukkaan vastuulle. Puhdista venttiilit vähintään kaksi kertaa vuodessa. Artikkeli Korvausilmaventtiilin puhdistaminen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle

Oletko ostanut tai ostamassa asuntoa uudiskohteesta? Tiedätkö, miten voit vaikuttaa omaan asumiseesi jo ennen kuin pääset muuttamaan uuteen kotiisi? Artikkeli Uudistalon virheistä reklamoitava heti rakennuttajalle julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa

Bongaa ornamentti jugendarkkitehtuurikierros päättyy Suvilahden ja Flown valoihin. Vielä yksi kisakysymyskin on artikkelin lopussa. Kannattaa osallistua! Artikkeli Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

07.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi

Nyt kirmataan Töölössä pienellä ja kompaktilla kierroksella. Artikkelin lopusta löytyy taas kisakysymys. Kysymyksen kuva on myös vihje vastaukseen, jos keksit miten. Artikkeli Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 6: Kruununhaka – Helsingin alkuperäinen ydin

Tämänkertainen kierros vie Helsingin vanhimpaan kaupunginosaan Kruununhakaan. Jutun lopussa voit taas kokeilla osaatko yhdistää rakennuksen ja koristeen. Artikkeli Bongaa ornamentti 6: Kruununhaka – Helsingin alkuperäinen ydin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

24.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 5: Kamppi-Punavuori -maraton

Tämänkertainen kierros on laaja ja kattaa Kampin ja Punavuoren. Kokeile jälleen artikkelin lopun visassa, keksitkö missä rakennuksessa koriste sijaitsee. Artikkeli Bongaa ornamentti 5: Kamppi-Punavuori -maraton julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

17.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 4: Ullanlinna – vehreä keskustakierros jatkuu

Tämänkertainen jugendarkkitehtuurikierros vie Ullanlinnaan. Katso artikkelin lopusta viimeisin Bongaa ornamentti kesäkisan kysymys. Artikkeli Bongaa ornamentti 4: Ullanlinna – vehreä keskustakierros jatkuu julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.