Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.

Tiedotteet

18.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto, Kiinteistöliitto ja Maanmittauslaitos: Paperisista osakekirjoista luopuminen etenee

Osakehuoneistorekisteri avautuu 2019. Kun taloyhtiön osakastiedot on siirretty uuteen rekisteriin, päästään nauttimaan myös osakehuoneistorekisterin hyödyistä. Artikkeli Isännöintiliitto, Kiinteistöliitto ja Maanmittauslaitos: Paperisista osakekirjoista luopuminen etenee julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

14.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Asunto-osakkeita koskevat tiedot kootaan uuteen rekisteriin

Tarkoitus on, että vuoden 2019 alusta alkaen kaikki uudet asunto-osakeyhtiöt perustettaisiin sähköisesti eikä osakekirjoja enää painateta. Artikkeli Asunto-osakkeita koskevat tiedot kootaan uuteen rekisteriin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto palkitsi alan kehittäjiä

Isännöintiliiton vuosittaiset palkinnot jaettiin Lahdessa Isännöintipäivillä 12.9. Tänä vuonna palkintojen teemoina olivat asiakkaiden kuuntelu ja asumisen strateginen kehittäminen. Artikkeli Isännöintiliitto palkitsi alan kehittäjiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

14.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Muovipakkausten keräysastiat yleistyvät taloyhtiöissä

Muovipakkausten keräyslaatikko löytyy yhä useamman taloyhtiön jätehuoneesta. Artikkeli Muovipakkausten keräysastiat yleistyvät taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

13.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Lämpöpumppujen sähköasennuksissa asennusvirheitä ja oikeudettomia sähkötöitä

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tietoon on viime aikoina tullut vaarallisia puutteita lämpöpumppuasennusten sähköasennuksissa. Artikkeli Lämpöpumppujen sähköasennuksissa asennusvirheitä ja oikeudettomia sähkötöitä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöitsijä 2018: Kaisa Pekkala

Isännöintiliitto on valinnut Isännöitsijä 2018 -palkinnon saajaksi isännöitsijä Kaisa Pekkalan, espoolaisesta Matinkylän Huolto Oy:stä. Artikkeli Isännöitsijä 2018: Kaisa Pekkala julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiyritys 2018: MTR-Isännöinti Oy

Isännöintiliitto valitsi vantaalaisen MTR-Isännöinti Oy:n Isännöintiyritys 2018 -palkinnon saajaksi. Artikkeli Isännöintiyritys 2018: MTR-Isännöinti Oy julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiteko 2018 on Asokotien Asoliiteri

Isännöintiliitto palkitsi Asokotien Asoliiteri hankkeen Isännöintiteko 2018 -palkinnolla. Artikkeli Isännöintiteko 2018 on Asokotien Asoliiteri julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Vuoden 2018 ISA-yritys on helsinkiläinen SKH-Isännöinti Oy

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi SKH-Isännöinti Oy:n Helsingistä. Artikkeli Vuoden 2018 ISA-yritys on helsinkiläinen SKH-Isännöinti Oy julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Kaikkien aikojen Isännöintipäivät käynnissä Lahdessa

Isännöintialan tärkein vuosittainen tapahtuma Isännöintipäivät on käynnissä Lahdessa. Artikkeli Kaikkien aikojen Isännöintipäivät käynnissä Lahdessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Toivo Korhonen Isännöintiliiton puheenjohtajaksi

Isännöintiliiton puheenjohtajaksi nyt alkavalle kaksivuotiskaudelle on valittu Toivo Korhonen, 53, Joensuusta. Artikkeli Toivo Korhonen Isännöintiliiton puheenjohtajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

12.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton vuoden 2019 painopisteinä vaikuttaminen ja jäsenpalvelut

Isännöintiliiton toimintasuunnitelmassa 2019 on jäsenten tukipalvelujen parantamista ja vaikuttamistyötä asumisen ja isännöinnin tulevaisuudesta. Artikkeli Isännöintiliiton vuoden 2019 painopisteinä vaikuttaminen ja jäsenpalvelut julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

11.09.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöitsijäbarometri: työhyvinvoinnissa parannettavaa 

Tuoreen Isännöitsijäbarometrin mukaan isännöitsijöiden työssä jaksamisessa on isoja eroja. Neljäsosa isännöitsijöistä voi työssään hyvin, mutta reilu kolmannes isännöitsijöistä kamppailee jaksamisongelmien kanssa. Artikkeli Isännöitsijäbarometri: työhyvinvoinnissa parannettavaa  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

10.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Nyt säädetään! – Säännöllinen huolto pitää talotekniset järjestelmät kunnossa

Toimivat talotekniset järjestelmät pitävät lämmityskustannukset aisoissa sekä sisäilman oikean lämpöisenä ja laadullisesti hyvänä. Artikkeli Nyt säädetään! – Säännöllinen huolto pitää talotekniset järjestelmät kunnossa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

07.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Energiaeksperttejä koulutetaan taas Helsingissä

HSY:n Ilmastoinfo järjestää taloyhtiöille maksuttomia energiaeksperttikoulutuksia pääkaupunkiseudulla. Seuraava koulutus alkaa syyskuun lopussa. Artikkeli Energiaeksperttejä koulutetaan taas Helsingissä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

07.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kiinteistösähköä omista paneeleista

Taloyhtiön omien aurinkopaneelien omaan käyttöön tuottama sähkö on verovapaata. Vuodesta 2016 alkaen sitä on ollut myös pienimuotoinen takaisin verkkoon myynti. Artikkeli Kiinteistösähköä omista paneeleista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

06.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Energialaskuja ja omaa sähköä

Mihin taloyhtiön kiinteistösähkö kuluu ja voisiko sitä tuottaa itse? Ovatko sähköautot tulevaisuudessa taloyhtiön varavoimana? Artikkeli Energialaskuja ja omaa sähköä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

06.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Indeksitalo 2018 -selvitys: Kaukolämpö ja sähkö nostivat eniten kunnallisia kiinteistökustannuksia

Kuntakohtaiset kiinteistöverot ja muut kiinteistökustannukset nousevat kuluvana vuonna edellisvuotta maltillisemmin. Kiinteistöliiton vuodesta 2001 tekemän vertailun mukaan kaikkien tarkasteltujen 51 kaupungin ja kunnan maksut nousivat keskimäärin 1,1 prosenttia edellisvuodesta. Artikkeli Indeksitalo 2018 -selvitys: Kaukolämpö ja sähkö nostivat eniten kunnallisia kiinteistökustannuksia julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

04.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Paleletko kodissasi? Tuntuvatko patterit kylmiltä? Nämä ovat 5 yleisintä syytä taloyhtiöiden lämmitysongelmiin

Mitkä ovat viisi tyypillisintä syytä patterien kylmyyteen ja lämmitysongelmiin? Uutuuskirja Lämmitys – Hoito ja huolto (Kiinteistöalan Kustannus Oy) kertoo kaikki perusasiat rakennusten lämmitysjärjestelmistä ja niiden hoidosta ja huollosta. Artikkeli Paleletko kodissasi? Tuntuvatko patterit kylmiltä? Nämä ovat 5 yleisintä syytä taloyhtiöiden lämmitysongelmiin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

03.09.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Suomi on priimus Pohjoismaiden vertailussa

Hypo ennustaa, että asuntojen hinnat nousevat tänä vuonna 1,0 ja ensi vuonna 1,5 prosenttia. Pääkaupunkiseudun hinnat nousevat näillä näkymin sekä tänä että ensi vuonna 2,5 prosenttia. Artikkeli Suomi on priimus Pohjoismaiden vertailussa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.