Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15 - kesäaikana (1.6.–15.8.) ma–pe klo 10–15.
Pe 30.8.2019 olemme poikkeuksellisesti auki klo 9-14.
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

Tiedotteet

18.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa

Bongaa ornamentti jugendarkkitehtuurikierros päättyy Suvilahden ja Flown valoihin. Vielä yksi kisakysymyskin on artikkelin lopussa. Kannattaa osallistua! Artikkeli Bongaa ornamentti 8: Kallio lähiseutuineen – suunta kohti nykyaikaa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

14.08.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Asumisen tietosuojatulkinnat julki

Saako rappukäytävän nimitaulussa pitää esillä asukkaiden sukunimiä? Tähän ja moneen muuhun taloyhtiön tietosuojaa koskevaan kysymykseen löytyy nyt viranomaisen linjaus. Tietosuojavaltuutettu julkaisi vihdoin lupaamansa ohjeistuksen henkilötietojen... Artikkeli Asumisen tietosuojatulkinnat julki julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

07.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi

Nyt kirmataan Töölössä pienellä ja kompaktilla kierroksella. Artikkelin lopusta löytyy taas kisakysymys. Kysymyksen kuva on myös vihje vastaukseen, jos keksit miten. Artikkeli Bongaa ornamentti 7: Töölö – luonnonmukaisen asemakaavan esiinmarssi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.08.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 6: Kruununhaka – Helsingin alkuperäinen ydin

Tämänkertainen kierros vie Helsingin vanhimpaan kaupunginosaan Kruununhakaan. Jutun lopussa voit taas kokeilla osaatko yhdistää rakennuksen ja koristeen. Artikkeli Bongaa ornamentti 6: Kruununhaka – Helsingin alkuperäinen ydin julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

24.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 5: Kamppi-Punavuori -maraton

Tämänkertainen kierros on laaja ja kattaa Kampin ja Punavuoren. Kokeile jälleen artikkelin lopun visassa, keksitkö missä rakennuksessa koriste sijaitsee. Artikkeli Bongaa ornamentti 5: Kamppi-Punavuori -maraton julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

23.07.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita

Jotta taloyhtiöasuminen on mukavaa, sujuvaa ja turvallista, tarvitsevat asukkaat asumisen taitoja. Uusavuttomuus voi johtaa pieniin harmeihin, riitoihin, rahanmenoon tai jopa vakaviin vaaratilanteisiin. Artikkeli Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

17.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 4: Ullanlinna – vehreä keskustakierros jatkuu

Tämänkertainen jugendarkkitehtuurikierros vie Ullanlinnaan. Katso artikkelin lopusta viimeisin Bongaa ornamentti kesäkisan kysymys. Artikkeli Bongaa ornamentti 4: Ullanlinna – vehreä keskustakierros jatkuu julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

10.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 3: Eira – virkisty vehreydessä

Tämänkertaisella kierroksella seikkaillaan Eirassa. Testaa artikkelin lopun kisakysymyksellä, arvaatko mihin rakennukseen koriste kuuluu tällä kertaa? Artikkeli Bongaa ornamentti 3: Eira – virkisty vehreydessä julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

03.07.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 2: Kaartinkaupunki – Kaartin kasarmista puolustusministeriöön

Bongaa ornamentti kesäkisassa kierrellään tällä kertaa Kaartinkaupungissa. Testaa artikkelin lopussa, keksitkö mistä rakennuksesta koriste nyt löytyy? Artikkeli Bongaa ornamentti 2: Kaartinkaupunki – Kaartin kasarmista puolustusministeriöön julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

01.07.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Latauspisteavustusrahaa on vielä, hakuohje päivitetty

ARAn mukaan sähköautojen latauspisteisiin varattua avustusrahaa on vielä runsaasti vuodelle 2019 ja sitä kannattaa hakea. Artikkeli Latauspisteavustusrahaa on vielä, hakuohje päivitetty julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

26.06.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti 1: Katajanokka – slummista hienostokaupunginosaksi

Ensimmäisellä Bongaa ornamentti kesäkisan kierroksella kuljetaan Katajanokalla. Artikkelin lopusta löytyy ensimmäinen kisakysymys. Artikkeli Bongaa ornamentti 1: Katajanokka – slummista hienostokaupunginosaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

24.06.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä

Lemmikkien yleistyessä yhä useampi niistä asuu myös taloyhtiössä. Omistajalla on vastuu lemmikkien tekosista. Artikkeli Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.06.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Bongaa ornamentti -kesäkisa alkaa ensi viikolla

Kiinteistölehden Bongaa ornamentti -kesäkisa alkaa. Pääpalkintona huippubongareiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Taloyhtiön oppaat -kirjapaketti. Artikkeli Bongaa ornamentti -kesäkisa alkaa ensi viikolla julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.06.2019 Kiinteistölehti tiedottaa

Lakiteksti vaatii selittämistä – Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari avaa lain kiemuroita

Lain käyttäminen on aina myös soveltamista ja tulkintaa, jossa ensiarvoisena apuna on ajantasainen lakikommentaari. Asunto-osakeyhtiölakiin on tullut paljon muutoksia, ja siksi perinteinen Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari on päivitetty. Artikkeli Lakiteksti vaatii selittämistä – Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari avaa lain kiemuroita julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

17.06.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen

Suomalaiset viettävät juhannusta perinteisesti kesämökeillään, mutta moni viettää myös viihtyisää kaupunkijuhannusta. Juhannusjuhlan voi järjestää vaikka kotona. Jotta juhannuksen vietto ei aiheuta häiriötä taloyhtiössä, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia. Artikkeli Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

14.06.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Näin naapurisopu säilyy remontinkin aikana

Joskus tekee mieli kohentaa oman asunnon ilmettä remontoimalla. Kun remontti-ilmoitus on tehty ja lupa saatu, ei työhön kannata ryhtyä suin päin: ensin kannattaa tiedottaa asiasta myös naapureille. Artikkeli Näin naapurisopu säilyy remontinkin aikana julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.06.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto: Taloyhtiöt tarvitsevat tarpeisiinsa sopivaa isännöintiä

Taloyhtiöiden hallitukset kokevat isännöinnin hankkimisen hankalaksi. Taloyhtiö ei ole usein pohtinut tarpeitaan ja isännöintipalveluiden vertailu koetaan vaikeaksi. Hankalaksi koetaan myös tarjouspyynnön laatiminen. Tämä kävi ilmi Isännöintiliiton tekemässä käyttäjätutkimuksessa taloyhtiön hallitusten puheenjohtajille. Artikkeli Isännöintiliitto: Taloyhtiöt tarvitsevat tarpeisiinsa sopivaa isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

03.06.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliitto: Hallitusohjelma lisää isännöintipalvelujen tarvetta taloyhtiöissä

Hallitusohjelmassa on huomioitu laajasti asuntopolitiikka ja haettu ratkaisuja myös isännöinnissä tunnistettuihin asumisen haasteisiin. Artikkeli Isännöintiliitto: Hallitusohjelma lisää isännöintipalvelujen tarvetta taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

29.05.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Kurkistus osakehuoneistorekisteriin

Toukokuun 2019 piti olla yksi osakehuoneistorekisterin virstanpylväistä. Mitä kuuluu osakehuoneistorekisterille nyt? Ensimmäiset taloyhtiöt ovat siirtäneet tietonsa osakehuoneistorekisteriin eli viralliselta nimeltään huoneistotietojärjestelmään. Maanmittauslaitos kehottaa kuitenkin viivyttelemään... Artikkeli Kurkistus osakehuoneistorekisteriin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

27.05.2019 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja uskoo yhteistyön voimaan

Isännöintiliiton uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja, OTM Mia Koro-Kanerva. Hän aloittaa tehtävässään 2.9.2019. Koro-Kanerva tulee Isännöintiliittoon Suomen Vuokranantajat ry:stä, jossa hän on toiminut... Artikkeli Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja uskoo yhteistyön voimaan julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

22.10.2018 JIP tiedottaa

Poikkeuksia aukioloajoissa

01.06.2018 JIP tiedottaa

Haemme isännöitsijää Joensuuhun

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat Hakuaika päättyy maanantaina 18.6.2018 klo 12.00.

09.05.2018 JIP tiedottaa

Hyvää äitienpäivää!

Toivotamme oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.