Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8) ma–pe klo 10–15.

Tiedotteet

26.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Vappuna saa grillata ja juhlia – myös parvekkeella

Vappuna moni kaivaa grillin varastosta ja valmistaa kevään ensimmäiset grilliherkut. Jos grillauspaikaksi valikoituu parveke, ruuanlaitto saattaa herättää naapureissa ristiriitaisia tunteita. Artikkeli Vappuna saa grillata ja juhlia – myös parvekkeella julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Hyvä putkistotutkimusraportti aukeaa myös maallikolle

Hyvä putkistotutkimusraportti on työkalu, jota kaipaavat taloyhtiöiden asukkaat, omistajat, hallitukset ja isännöitsijät, mutta myös putkiremontteja käytännössä suunnittelevat ja toteuttavat yritykset. Artikkeli Hyvä putkistotutkimusraportti aukeaa myös maallikolle julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

25.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Perintään päätyneiden määrä kääntyi laskuun vuokrataloyhtiössä

Käytäntöjen yhtenäistäminen, viestinnän kehittäminen, maksusuunnitelmat ja neuvonta käänsivät perintäprosessien määrän laskuun Hekalla. Artikkeli Perintään päätyneiden määrä kääntyi laskuun vuokrataloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

24.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Uudiskohteen ostajan tärkeimmät etapit ovat muuttotarkastus ja vuositarkastus

Vastavalmistuneessa asunnossa kaikki näyttää upealta eikä moni halua edes ajatella mahdollisia vikoja. Jos virheistä ilmoittaminen venyy rakennuksen vuositarkastuksen yli, ollaan myöhässä ja vaikea riita osapuolten välillä on valmis leimahtamaan. Artikkeli Uudiskohteen ostajan tärkeimmät etapit ovat muuttotarkastus ja vuositarkastus julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

24.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Selvitys: Asuinhuoneistojen sähköiseen hallintaan ja vaihdantaan siirtymisen taloudelliset ja muut yhteiskunnalliset vaikutukset

ASREK:in mahdollistama kokonaishyöty isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille, pankeille, rakennuttajille ja asunto-osakkeiden omistajille on 37,5–44,5 miljoonaa euroa. Artikkeli Selvitys: Asuinhuoneistojen sähköiseen hallintaan ja vaihdantaan siirtymisen taloudelliset ja muut yhteiskunnalliset vaikutukset julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

20.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Hallituksen uuden puheenjohtajan muistilista

Kevät on varsinaisten yhtiökokousten aikaa, jolloin moni taloyhtiö saa uuden hallituksen ja sitä myöten moni hallitus uuden puheenjohtajan. Artikkeli Hallituksen uuden puheenjohtajan muistilista julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

20.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Kolme tapaa jakaa rooleja isossa remontissa

Iso saneeraus vaatii tavallista suurempaa panosta niin hallitukselta kuin isännöinniltäkin. Hanke on aina yhteispeliä, mutta roolijaon voi tehdä monella tavalla. Tavasta riippumatta on tärkeää sopia... Artikkeli Kolme tapaa jakaa rooleja isossa remontissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

19.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiö 2018 -tapahtuma toi vipinää Messukeskukseen

Taloyhtiöiden tärkein vuotuinen teemapäivä, Taloyhtiötapahtuma, veti jälleen kerran Helsingin Messukeskuksen siipiosan täyteen taloyhtiöiden ajankohtaisista asioista kiinnostuneita. Artikkeli Taloyhtiö 2018 -tapahtuma toi vipinää Messukeskukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

19.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Pihan siistimisen pelisäännöt syytä päivittää ennen kevättalkoita

Taloyhtiöiden pihatalkookausi lähestyy, mutta ennen kuin käynnistää moottorisahan tai kiirehtii puutarhasaksien kanssa puiden ja pensaiden kimppuun, on hyvä kerrata pihan siistimiseen liittyvät pelisäännöt. Artikkeli Pihan siistimisen pelisäännöt syytä päivittää ennen kevättalkoita julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

18.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Vastauksia tyypillisimpiin tietosuojakysymyksiin

Katso vastaukset tyypillisimpiin tietosuojakysymyksiin. Artikkeli Vastauksia tyypillisimpiin tietosuojakysymyksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Missä olet 12. syyskuuta?

Isännöintipäivät on paikka, jossa pääset kärryille siitä mitä isännöinnissä tapahtuu tänään. Miten palvelut erikoistuvat, miten digitalisaatio alkaa näkyä? Miten voisit lisätä oman työsi asiakaslähtöisyyttä? Artikkeli Missä olet 12. syyskuuta? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Palkittu isännöitsijä: ”kevätkiirenormin voi purkaa”

Isännöitsijä Sami Asujamaa pyrkii eroon myytistä, että isännöitsijällä olisi aina kiire. Artikkeli Palkittu isännöitsijä: ”kevätkiirenormin voi purkaa” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

18.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Talokysely.fi: Osakkaat pitävät hallitustyötä tärkeänä

15 000 ihmistä ei voi olla väärässä: taloyhtiöiden hallitustyö on tärkeää. Isännöintiliiton Talokysely.fi-palvelun tilastot kertovat, että osakkaiden tyytyväisyys taloyhtiöönsä muodostuu erityisesti kolmesta tekijästä: suunnitelmallisesta johtamisesta, asumisen... Artikkeli Talokysely.fi: Osakkaat pitävät hallitustyötä tärkeänä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

17.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Osakkaan teettämä remontti voidaan usein hyödyntää taloyhtiön hankkeissa

Moni joutuu taloyhtiössä asuessaan tilanteeseen, jossa on hiljattain tehnyt vaikkapa kylpyhuoneremontin ja kaikki uhkaa mennä uusiksi taloyhtiön putkiremontin vuoksi. Artikkeli Osakkaan teettämä remontti voidaan usein hyödyntää taloyhtiön hankkeissa julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

17.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Taloyhtiöiden hallitukset korkeasti ja monipuolisesti koulutettuja

Taloyhtiöiden hallituksissa toimii korkeasti koulutettua väkeä, ilmenee Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöilleen tekemästä kyselystä. Artikkeli Taloyhtiöiden hallitukset korkeasti ja monipuolisesti koulutettuja julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

16.04.2018 Kiinteistölehti tiedottaa

Kiinteistöliitto valitsi ja palkitsi liittokokouksessaan

Kiinteistöliitto valitsi ja palkitsi liittokokouksessa Tampereella 6.-7.4.2018. Artikkeli Kiinteistöliitto valitsi ja palkitsi liittokokouksessaan julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.

11.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Yhteinen päämäärä vahvistaa työhyvinvointia

  Espoolainen Etuisännöinti tarttui mahdollisuuteen kehittää työyhteisöään EU:n rahoituksella. Tyytyväistä ja sitoutunutta porukkaa, kertoi kartoitus Etuisännöinnin kymmenpäisestä henkilöstöstä. Espoolainen Etuisännöinti Oy aloitti vuodenvaihteessa projektin, jonka... Artikkeli Yhteinen päämäärä vahvistaa työhyvinvointia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

06.04.2018 JIP tiedottaa

Yritysilmeemme on uudistunut

Joen Isännöintipalvelu on nyt JIP Isännöinti. Uudistimme visuaalisen ilmeemme ja muutoksen myötä myös logo ja internetsivustomme laitettiin uusiksi.

04.04.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Isännöinti Granbergilla kehitetään asiakasviestintää

Isännöintiyritys 2017 -finalisti Isännöinti Granberg Oy on jatkanut asiakasviestinnän kehittämistä menestyksekkäästi. Artikkeli Isännöinti Granbergilla kehitetään asiakasviestintää julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.03.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Osakehuoneistorekisteri avataan 2019

Isännöinti tarkistaa taloyhtiöiden omistajatiedot sähköisestä osakehuoneistorekisteristä. Tarkistustyö alkaa jossain vaiheessa vuotta 2019. Artikkeli Osakehuoneistorekisteri avataan 2019 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

28.03.2018 Isännöintiliitto tiedottaa

Inhimillisyyttä ei saa hukata isännöinnistä

Pelastusalalta isännöintiin vaihtanut Juha Lahtinen kasvattaa isännöintiyritystä Tampereella ja muistuttaa, että isännöinti on ihmisiä varten. Artikkeli Inhimillisyyttä ei saa hukata isännöinnistä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.