Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

vuokrauspalvelu_huoneistotarkastus

Huoneistotarkastus

Kokonaisvaltaisiin asunnon vuokrauspalveluihin kuuluu luonnollisesti myös asuntojen kunnosta huolehtiminen ja viihtyisyyden ylläpitäminen. Meiltä voit erikseen tilata myös vuokrattavana olevalle asunnollesi huoneistotarkastuksen, joka voi toimia esimerkiksi vuokrasuhteen lopputarkastuksena ja vakuusmaksun palauttamisen perusteena. Huoneistotarkastuksen tuloksena saat valokuvilla havainnollistetun raportin, jossa ilmoitetaan mahdolliset tarkastuksen aikana huomatut korjaustarpeet tai vuokralaisen aiheuttamat vahingot.

Asunnon tarkastaminen suoritetaan yleensä vuokrasuhteen lopulla tai vahinkotapausten yhteydessä, mutta tarvittaessa teemme myös kontrollikäyntejä. Tilaa meiltä siis ammattilainen tarkastamaan huoneistosi ja helpottamaan huolta asunnon kunnosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.