Palvelemme

Arkisin ma–pe klo 9–15
Kesäaikana (1.6.–15.8) ma–pe klo 10–15.

Vuokraus

Etsi asunto ja jätä hakemus

Asuntoja vapaana: Joensuu 5 kpl.

Keittiö
Keittokomero
Parveke
Sauna
Lemmikit
Liikehuoneisto
Kauppakaari 1, Joensuu

Liikehuoneisto, 143m², 11 € / m² (ALV 0%)

7h + Liikehuoneisto
Kauppakaari 1, Joensuu

Vuokrattavana viihtyisät toimisto- / liiketilat Joensuun Siihtalan alueelta. Huoneiston sijainti on hyvä, heti isojen liikenneväylien tuntumassa.

Lue lisää

Kauppakatu 23 a, Joensuu

Liikehuoneisto, 42m², 500 € (ALV 0%)

1h + Liikehuoneisto
Kauppakatu 23 a, Joensuu

Vuokrattavana viihtyisää toimitilaa Joensuun ydinkeskustassa, keskuskujalla. Huoneiston pinta-ala noin 41,5 m2.

Lue lisää

Kauppakatu 23 a, Joensuu

Liikehuoneisto, 74m², 950 € (ALV 0%)

1h + Liikehuoneisto
Kauppakatu 23 a, Joensuu

Vuokrattavana viihtyisää toimitilaa Joensuun ydinkeskustassa, keskuskujalla. Huoneiston pinta-ala on noin 74 m2.

Lue lisää

Santerintie 12, Reijola

Rivitalo, 35m², 447 €

1h + Keittokomero
Santerintie 12, Reijola

Joensuun Hoiva ja palveluyhdistys ry:n 2017-2018 täysin peruskorjattu yksiö. Huoneisto on suunniteltu esteettömäksi. Talousrakennuksessa on yhteiset saunatilat, pesutupa, kuivaushuone ja asuntokohtaiset lämpimät varastot.

Lue lisää

Santerintie 12, Reijola

Rivitalo, 33m², 427 €

1h + Keittokomero
Santerintie 12, Reijola

Vuokrataan 10 täysin peruskorjattua Joensuun Hoiva ja palveluyhdistys ry:n yksiötä. Huoneistot ovat esteettömiä. Talousrakennuksessa on yhteiset saunatilat, pesutupa, kuivaushuone ja asuntokohtaiset lämpimät varastot.

Lue lisää

Vuokraus

Iso osa asiakkaistamme koostuu säätiöiden, yhdistysten ja osakeyhtiöiden omistamien satojen asuntojen vuokraamisesta. Joukkoon mahtuu niin ARAn avustamia kuin vapaarahoitteisia sijoituskiinteistöjä, joiden lisäksi vastaamme myös monien palvelukotien isännöinnistä ja ylläpidosta.

Pitkä vuokra-asuntojen isännöinnin kokemus on opettanut meille, miten tärkeää on hyvän vuokralaisen löytäminen. Teemme siis kaikkemme, että jokainen asunto saa parhaimman asukkaan ja jokainen vuokralainen löytää hänelle sopivimman asunnon.

Vuokralaisen vaihtuessa hoidamme asunnon lopputarkastuksen ja uuden vuokralaisen etsinnän puolestasi. Tarvittaessa huolehdimme myös kontrollikäynnit, joilla tarkistamme asunnon kunnon. Myös huoneiston saneerausprosessit hoidamme alusta loppuun yhdessä osakkaan kanssa. Lue lisää huoneistotarkastuspalveluistamme.

Tutustu vuokrakohteisiin nettisivuiltamme ja kysy lisää vuokrauspalveluistamme toimistoltamme!

Olemme hyviä, koska:

Palvelemme vuokralaisia...

JIP vuokraus etsii jatkuvasti vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin huoneistoihin. Hakuprosessin saat aloitettua täyttämällä vuokra-asuntohakemuksen nettisivuiltamme tai toimittamalla sen paperisena toimistollemme. Näin voimme tarjota sinulle aktiivisesti hakemuksesi mukaisia asuntoja sitä mukaa kun ne vapautuvat. Vuokralaisena voit antaa meille myös toimeksiannon, jolloin me etsimme juuri sinulle sopivan asunnon.

...sekä toimeksiantajia.

Kuluttajille suunnattu asunnonvuokrauspalvelumme hoitaa yksityishenkilön omistamaan asuntoon sopivan vuokralaisen etsimisen ja kaikki vuokraukseen liittyvät tehtävät avaimet käteen -periaatteella. Kuluttajapalvelun lisäksi hoidamme useiden satojen asuntojen vuokrauksen vuokrataloissa.

Asiakkaamme suosittelevat

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

–Yhteistyömme JIP Isännöinnin kanssa on ollut hyvää ja asiallista. Keskustelut isännöitsijän kanssa ovat olleet välittömiä, vähän niin kuin kaverit keskustelevat. Ja sovitut asiat myös hoidetaan, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Tossavainen toteaa.

Seppo Tossavainen, hallituksen puheenjohtaja

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

–Lieksakodin isännöintiä hoidetaan nyt koko sydämellä. On niin hyvää isännöintiä kuin olla ja voi, hallituksen puheenjohtaja Erkki Kilpinen tiivistää kokemustaan JIP Isännöinnistä ja taloyhtiön isännöitsijästä, Päivi Justanderista.

Erkki Kilpinen, hallituksen puheenjohtaja