Palvelemme

ma-pe klo 9-15
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

TOIMISTOILLA TOISTAISEKSI KÄYNTIASIAKASPALVELU VAIN AJANVARAUKSELLA!

LIEKSAN TOIMISTO ON SULJETTUNA PE 22.1.2021

jip_isannointi_palvelut_vuokraus

Vuokraus

Iso osa asiakkaistamme koostuu säätiöiden, yhdistysten ja osakeyhtiöiden omistamien satojen asuntojen vuokraamisesta. Joukkoon mahtuu niin ARAn avustamia kuin vapaarahoitteisia sijoituskiinteistöjä, joiden lisäksi vastaamme myös monien palvelukotien isännöinnistä ja ylläpidosta.

Pitkä vuokra-asuntojen isännöinnin kokemus on opettanut meille, miten tärkeää on hyvän vuokralaisen löytäminen. Teemme siis kaikkemme, että jokainen asunto saa parhaimman asukkaan ja jokainen vuokralainen löytää hänelle sopivimman asunnon.

Vuokralaisen vaihtuessa hoidamme asunnon lopputarkastuksen ja uuden vuokralaisen etsinnän puolestasi. Tarvittaessa huolehdimme myös kontrollikäynnit, joilla tarkistamme asunnon kunnon. Myös huoneiston saneerausprosessit hoidamme alusta loppuun yhdessä osakkaan kanssa. Lue lisää huoneistotarkastuspalveluistamme.

Tutustu vapaisiin tai vapautuviin vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin nettisivuiltamme ja kysy lisää vuokrauspalveluistamme toimistoltamme!

Olemme hyviä, koska:

Palvelemme vuokralaisia...

JIP vuokraus etsii jatkuvasti vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin huoneistoihin. Hakuprosessin saat aloitettua täyttämällä vuokra-asuntohakemuksen nettisivuiltamme tai toimittamalla sen paperisena toimistollemme. Näin voimme tarjota sinulle aktiivisesti hakemuksesi mukaisia asuntoja sitä mukaa kun ne vapautuvat. Vuokralaisena voit antaa meille myös toimeksiannon, jolloin me etsimme juuri sinulle sopivan asunnon.

...sekä toimeksiantajia.

Kuluttajille suunnattu asunnon vuokrauspalvelumme hoitaa yksityishenkilön omistamaan asuntoon sopivan vuokralaisen etsimisen ja kaikki vuokraukseen liittyvät tehtävät avaimet käteen -periaatteella. Kuluttajapalvelun lisäksi hoidamme useiden satojen asuntojen vuokrauksen vuokrataloissa.

Asiakkaamme suosittelevat

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

–Yhteistyömme JIP Isännöinnin kanssa on ollut hyvää ja asiallista. Keskustelut isännöitsijän kanssa ovat olleet välittömiä, vähän niin kuin kaverit keskustelevat. Ja sovitut asiat myös hoidetaan, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Tossavainen toteaa.

Seppo Tossavainen, hallituksen puheenjohtaja

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

–Lieksakodin isännöintiä hoidetaan nyt koko sydämellä. On niin hyvää isännöintiä kuin olla ja voi, hallituksen puheenjohtaja Erkki Kilpinen tiivistää kokemustaan JIP Isännöinnistä ja taloyhtiön isännöitsijästä, Päivi Justanderista.

Erkki Kilpinen, hallituksen puheenjohtaja