Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_palvelut_vuokraus

Vuokraus

Iso osa asiakkaistamme koostuu säätiöiden, yhdistysten ja osakeyhtiöiden omistamien satojen asuntojen vuokraamisesta. Joukkoon mahtuu niin ARAn avustamia kuin vapaarahoitteisia sijoituskiinteistöjä, joiden lisäksi vastaamme myös monien palvelukotien isännöinnistä ja ylläpidosta.

Pitkä vuokra-asuntojen isännöinnin kokemus on opettanut meille, miten tärkeää on hyvän vuokralaisen löytäminen. Teemme siis kaikkemme, että jokainen asunto saa parhaimman asukkaan ja jokainen vuokralainen löytää hänelle sopivimman asunnon.

Vuokralaisen vaihtuessa hoidamme asunnon lopputarkastuksen ja uuden vuokralaisen etsinnän puolestasi. Tarvittaessa huolehdimme myös kontrollikäynnit, joilla tarkistamme asunnon kunnon. Myös huoneiston saneerausprosessit hoidamme alusta loppuun yhdessä osakkaan kanssa. Lue lisää huoneistotarkastuspalveluistamme.

Tutustu vapaisiin tai vapautuviin vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin nettisivuiltamme ja kysy lisää vuokrauspalveluistamme toimistoltamme!

Olemme hyviä, koska:

Palvelemme vuokralaisia...

JIP vuokraus etsii jatkuvasti vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin huoneistoihin. Hakuprosessin saat aloitettua täyttämällä vuokra-asuntohakemuksen nettisivuiltamme tai toimittamalla sen paperisena toimistollemme. Näin voimme tarjota sinulle aktiivisesti hakemuksesi mukaisia asuntoja sitä mukaa kun ne vapautuvat. Vuokralaisena voit antaa meille myös toimeksiannon, jolloin me etsimme juuri sinulle sopivan asunnon.

...sekä toimeksiantajia.

Kuluttajille suunnattu asunnon vuokrauspalvelumme hoitaa yksityishenkilön omistamaan asuntoon sopivan vuokralaisen etsimisen ja kaikki vuokraukseen liittyvät tehtävät avaimet käteen -periaatteella. Kuluttajapalvelun lisäksi hoidamme useiden satojen asuntojen vuokrauksen vuokrataloissa.

Asiakkaamme suosittelevat

JIP Vuokrauspalvelun asiakas

JIP Vuokrauspalvelun asiakas

Voin suositella JIP isännöinti palveluja monen vuoden yhteistyön jälkeen. Vuokrausprosessi sekä kommunikointi on aina sujunut helposti ja nopeasti vaikka itse asumme ulkomailla. Jaanan ammattitaito ja asiantuntemus on auttanut monesti tekemään oikeita päätöksiä. Jatkamme varmasti yhteistyötä vielä vuosia eteenpäin.

Asko Meriläinen, vuokranantaja