Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_teknisen_isannoinnin_palvelut_osakasremonttien_valvonta

Osakasremonttien valvontapalvelut

Tänä päivänä taloyhtiöillä on oikeus ja velvollisuus valvoa osakasremonttien kulkua ja varmistaa, että ne suoritetaan hyvän rakennustavan mukaisesti sekä taloyhtiön toiveita ja ehtoja noudattaen. Niinpä mekin olemme kasanneet yhtiöitä helpottavan palvelupaketin, jolla varmistetaan, että jokainen taloyhtiössä tehtävä remontti tulee olemaan yhtiön etujen mukainen ja sillä saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Kun tilaat meiltä osakasremonttien valvontapalvelun, tulemme olemaan mukana remontin jokaisessa vaiheessa aina suunnittelusta loppukatselmukseen. Tarjoamme ammattimaista otetta ja asiantuntijuutta jokaiseen tehtävään ohjeistuksen, tarkastuksien ja dokumentoinnin muodossa. Tavoitteemme on aina sama kuin hallituksenkin, eli taloyhtiön edun ajaminen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.