Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_teknisen_isannoinnin_palvelut

Tekninen Isännöinti

Palvelemme sinua myös laaja-alaisissa kiinteistön teknisissä asioissa. Tekniset isännöitsijämme ovat erikoistuneet rakennusteknisiin kokonaisuuksiin, kuten kiinteistöjen tulevien korjausten suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutuksen valvontaan. Isännöitsijä vastaa mm. kiinteistön korjaustarpeen arvioinnista ja PTS-suunnitelmista, erilaisista tarkastuksista ja kartoituksista sekä energiatodistusten laatimisesta.

Osana korjausrakentamisen suunnittelua tekninen isännöinti voi vastata myös esimerkiksi kiinteistön vesieriste- ja haitta-ainekartoituksista, kuten asbestikartoituksista. Perusteellisesti suunnitellun korjauksen aikana isännöitsijä myös valvoo ja pitää huolen aikataulun ja budjetin pitävyydestä sekä siitä, että haluttu lopputulos savutetaan.

Lue lisää teknisen isännöinnin palveluistamme:

Osakasremonttien valvontapalvelut

Olemme kehittäneet taloyhtiöille palvelupaketin, jolla varmistetaan osakaslähtöisten remonttien valvonta, asbestilainsäädännön noudattaminen, tarpeenmukainen ohjeistus sekä dokumentointi.

Kosteiden tilojen tarkastus

Kosteiden tilojen tarkastus on tärkeä osa taloyhtiöiden ja kiinteistöjen ylläpitoa. Kun kosteat tilat tarkistetaan ammattilaisen toimesta ja sopivin väliajoin, voidaan ehkäistä suuret ja kalliit vahinkoremontit.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.

Asiakkaamme suosittelevat

Asunto Oy Eteläkatu 10

Asunto Oy Eteläkatu 10

–Yhteistyömme alkoi aikoinaan Asunto Oy Kauppakatu 7:n asioissa. Kun yhteistyö toimi siellä niin hyvin, oli erittäin helppoa suositella JIP Isännöintiä seuraavienkin taloyhtiöiden isännöintiä hoitamaan, puheenjohtaja Arvo Puhakka taustoittaa.

Arvo Puhakka, hallituksen puheenjohtaja