Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_taloushallinto

Taloushallinto

Hoidamme puolestasi tarvittaessa myös taloyhtiösi talousasiat. Taloushallinnon palveluita tarjoamme osana isännöintiä tai halutessanne myös täysin itsenäisenä palveluna. Meiltä löytyy kokemusta ja ammattitaitoiset toimijat yhtiön parustamiseen, taloussunnitteluun sekä erilaisten laskentatoimien suorittamiseen. Voit huoletta keventää omaa taakkaasi taloushallinnollisista tehtävistä luotettavien ammattilaistemme hoitaessa ne puolestasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.