Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_sopimushintainen_isannointi

Sopimushintainen isännöinti

Tarjotessamme isännöinnin palveluita, määritämme kustannukset aina sopimushintaan. Kiinteä isännöintipalkkio määräytyy aina sopimuksessa määriteltyjen tehtävien sekä erikseen hinnoiteltujen palveluiden kuten postimaksujen, laskujen ja maksujen lähettämisen, huoneiston muutosrekisterin ylläpidon yms. mukaan. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kun saat kulut pidettyä tasaisena sekä helposti ennustettavina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä noin 30 alan ammattilaista, joista suuri osa on työskennellyt yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.