Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

Jip_isannointi_isannointipalvelu

Isännöinti

Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä Joensuun ja Lieksan talousalueilla, joille toteutamme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä isännöinnin palvelukokonaisuuksia. Esimerkiksi pienimmille taloyhtiöille, joissa osa isännöintiin liittyvistä tehtävistä hoidetaan itse, voimme tarjota palvelua pelkän taloushallinnon hoitamiseen. Tällöin voimme auttaa lisäpalveluna myös hallintoon ja juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme sinua myös digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta: Verkkosivujemme kautta voit hoitaa esimerkiksi vikailmoituksen tai tilata isännöitsijätodistuksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme asiakastaloyhtiöillemme myös omat taloyhtiönettisivut tiedon välittämiseen ja asiakirjojen arkistoimiseen. Meiltä onnistuu myös yhtiön perustaminen ja sen kehittäminen esimerkiksi lisärakennusoikeutta luomalla. Panostamme myös henkilökohtaiseen palveluun ja nimeämme jokaiselle asiakkaallemme yhteyshenkilön, jonka kanssa asiointi tapahtuu sujuvasti ja mukavasti.

Lue lisää esitteestämme

Tutustu tarkemmin isännöintiin liittyviin palveluihimme:

Sopimushintainen isännöinti

Tarjoamme kaikille taloyhtiöille isännöintipalvelut sopimushintaisena, jolla varmistamme kulujen tasaisuuden ja ennustettavuuden.

Taloushallintopalvelut

Taloyhtiöiden taloushallintoon tarjoamme apua laajilla palvelukokonaisuuksilla ja hoidamme puolestasi kaikki taloussuunnitelusta yhtiön perustamiseen liittyvät tehtävät.

Isännöinnin hallinnolliset palvelut

Meiltä saat laaja-alaiset ammattilaiset ja työkalut myös taloyhtiönne hallinnollisten asioiden hoitoon. Tavoitteenamme on tehdä taloyhtiönne elämästä helpompaa sukeltamalla puolestanne hallinnollisten tehtävien aikaa ja hermoja vaativiin kiemuroihin.

Huoneistotieto.fi

JIP Isännöinnin kanava sähköiseen asioiden hoitoon.

Olemme hyviä, koska:

Hyvä Isännöinti – Parempi elämä

Me Jippiläiset teemme asiat paremmin ja lopputuloksesta tinkimättä. Pidämme kiinteistöistä huolta kuin omastamme, kuuntelemme toiveitasi vähättelemättä pienintäkään ongelmaa. Lupaamme tehdä elämästäsi paremman tuottamalla lisäarvoa kaikin tavoin – myös yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen.

Teemme toiveistasi totta

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Arkiset asiat hoidat helposti asiakaspalvelumme kanssa, joka neuvoo ja auttaa sinua pienissä tai suuremmissakin kysymyksissä.

Taitoa ja tuntemusta

Joukkoomme kuuluu Joensuussa ja Lieksassa yhteensä lähes 30 alan ammattilaista, joista useimmat ovat työskennelleet yrityksessämme jo pidemmän aikaa. Kasvaessamme olemme saaneet joukkoon myös uusia kasvoja taaten entistäkin monipuolisemman osaamisen.

Asiakkaamme suosittelevat

Kiinteistö Oy Lieksan Portti

Kiinteistö Oy Lieksan Portti

–On erityisen tärkeää, että voimme yhtiön hallituksen jäseninä ja asukkaina luottaa oman isännöitsijämme asiantuntemukseen, hallituksen puheenjohtaja ja 12 vuotta talossa asunut Ritva Peinola painottaa.

Ritva Peinola, hallituksen puheenjohtaja ja Aulis Korpelainen, hallituksen jäsen

Asunto Oy Merimiehenkatu 40

Asunto Oy Merimiehenkatu 40

–Yhteinen taipaleemme on jatkunut lähes 28 vuotta! Yhteistyömme käynnistyi jo vuonna 1990, kun Sutisen Hannu perusti isännöintitoimistonsa, hallituksen puheenjohtaja ja taloyhtiön asukas Marita El Arabi taustoittaa.

Marita El Arabi, hallituksen puheenjohtaja