Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

Palvelut

Tuotamme monipuolisesti ja laadukkaasti isännöinnin palveluita asiakkaidemme jokaiseen tarpeeseen aina teknisestä isännöinnistä toimitilojen ja asuntojen vuokraukseen. Palvelumme laadun takaa kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme, jolla on laajaa erikoisosaamista haastavampiinkin tilanteisiin.

Jip_isannointi_palvelu1

Isännöinti

Helpotamme elämääsi huolehtien kiinteistösi viihtyvyydestä, arvosta ja kunnosta vankalla ammattitaidollamme. Paikallisuus, pitkäaikaiset kumppanuudet ja laaja yhteistyöverkosto ovat olleet valttikorttejamme jo lähes 30 vuoden ajan.

Lue lisää

jip_isannointi_tekninen_isannointi

Tekninen Isännöinti

Tarjoamme myös monipuolisia teknisiä palveluita ja olemme apuna kiinteistön teknisissä asioissa. Teknisen isännöinnin tavoitteena on minimoida kiinteistön korjauskustannukset pitäen kunnostukset ja osakasremontit paremmin hallinnassa. Tekninen isännöitsijä keventää omalta osaltaan myös hallituksen ja hallinnollisen isännöitsijän tehtäväkenttää.

Lue lisää

jip_isannointi_palvelu3

Vuokraus

Isännöintikohteidemme suuri määrä ja vuokra-asuntopuolen tuntemus luovat vahvan perustan toiminnallemme. Ensisijaisesti pidämme hyvää huolta ihmisten kodeista ja asumisviihtyvyydestä, ylläpidämme rauhallista ympäristöä sekä ehkäisemme ongelmia jo ennen niiden syntymistä. Tavoitteemme on, että isännöimissämme kohteissa kaikki voivat nauttia rauhallisesta asumisesta hyväkuntoisessa talossa.

Lue lisää