Palvelemme

ma-pe klo 9-15
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

TOIMISTOILLA TOISTAISEKSI KÄYNTIASIAKASPALVELU VAIN AJANVARAUKSELLA!

LIEKSAN TOIMISTO ON SULJETTUNA PE 22.1.2021

jip_isannointi_asiakastarina_lieksakotiyhdistys_ry_lieksakoti_erkki_kilpinen
taloyhtion_hallituksen_puheenjohtaja_erkki_kilpinen

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

Erkki Kilpinen, hallituksen puheenjohtaja

–Lieksakodin isännöintiä hoidetaan nyt koko sydämellä. On niin hyvää isännöintiä kuin olla ja voi, hallituksen puheenjohtaja Erkki Kilpinen tiivistää kokemustaan JIP Isännöinnistä ja taloyhtiön isännöitsijästä, Päivi Justanderista.

Aitoa yhteistyötä isännöitsijän ja hallituksen välillä

Aito yhteistyö ja aktiivinen ote isännöinnissä saa Kilpiseltä erityisesti kiitosta. Osaavalla isännöitsijällä on runsaasti tietoa, taitoa ja kontakteja, jotka ovat elintärkeitä taloyhtiölle. Hyvä isännöitsijä myös kehittää taloyhtiötä hallituksen kanssa yhteistyössä.

–Yksin ei kukaan pärjää, vaan yhdessä olemme paljon enemmän! Päivin kanssa meillä on hyvä henkilökemia ja yhteistyömme toimii saumattomasti, Kilpinen summaa.

Selkeää ja oikea-aikaista tiedottamista

Ajantasainen ja selkeä viestintä on hyvin tärkeää myös taloyhtiön asukkaille ja oman erityispiirteensä tiedottamiseen luo se, että Lieksakodin asukaskunta koostuu vanhuksista.

Aktiivinen ja ajantasainen tiedottaminen on hyvin tärkeää jo asukkaiden asumisturvallisuudenkin kannalta: Jokaisen taloyhtiön asunnoissa asuvan vanhuksen on saatava tieto, mitä taloyhtiössä milloinkin tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa asukkaan arkeen. Lieksakoti onkin ottanut käyttöönsä jokaisen asukkaan kotiin jaettavan paperisen tiedotteen.

–Henkilökohtaisesti jaettava paperinen tiedote on todettu parhaaksi tavaksi varmistaa, että ihan jokainen asukas saa ajankohtaisen tiedon mahdollisimman nopeasti, Kilpinen toteaa.

Asumisturvallisuuden ja asukasviihtyisyyden parantaminen keskiössä

Isännöintitoimiston palveluosaaminen ja asiakaspalvelun laatu joutuvat koetukselle erityisesti taloyhtiötä kohtaavissa poikkeustilanteissa kuten erilaisissa korjaushankkeissa.

Lieksakodin kummankin talon hissit alkoivat olla elinkaarensa päässä. Jatkuvat hissihuollot ja korjauskustannukset olivat kasvaneet kohtuuttomiksi. Myös taloyhtiön lukitukset olivat aikaa sitten vanhentuneet ja vaikuttivat osaltaan asumisen turvallisuutta heikentävästi. Taloyhtiön piha-aluekin kaipasi kipeästi parannuksia, sillä se oli hyvin askeettinen ja vailla viihtyisyyselementtejä.

Vuoden 2017 aikana kumpaankin kiinteistöön hankittiin uusi hissi ja kaikki taloyhtiön lukitukset vaihdettiin. Piha-alueiden viihtyisyyden parantamiseksi käynnistettiin laaja piharemontti.

–Pihasuunnitelma on jo laadittu ja istutettavat kasvitkin tilattu. Kevään 2018 aikana jatketaan kasvien istuttamista mm. omenapuita ja marjapensaita on tulossa vanhusten piristykseksi, Kilpinen listaa.

Isännöitsijä hallinnoi suunnitelmallisesti Lieksakodin korjaushankkeiden toteutumista ja valvontaa sekä huolehti myös hankkeiden kilpailutuksen ja rahoitusneuvottelut.

Isännöinti sujui korjaushankkeissa kiitettävästi ja hyvin ammattimaisesti. Asukkaiden liikkumisturvallisuus parantui huomattavasti uusien toimintavarmojen hissien ansioista.

–Asukkaiden turvallisuuteen ja viihtyisyyteen aiomme panostaa vahvasti jatkossakin, Kilpinen lisää.

Sovitut asiat eivät jää vain suunnitteluasteelle

–On hirmuisen helppoa toimia hallituksen puheenjohtajana, kun isännöitsijä on asiantunteva ja tietotaitoa löytyy. Päivillä on myös erityinen taito vanhusten kohtaamiseen: Hän osaa kuunnella ja on empaattinen. Asukkaat kokevat, että heidän toiveita ja tarpeita kuunnellaan ja sovitut asiat myös hoidetaan kuntoon, Kilpinen toteaa.

Lieksakotiyhdistys ry:n Lieksakodissa on yhteensä 2 taloa, joissa on 93 vuokra-asuntoa ja yhteensä 100 asukasta. JIP Isännöinti on huolehtinut taloyhtiön isännöinnistä vuodesta 2015 alkaen. Isännöitsijänä toimii Päivi Justander.

Lue myös nämä asiakastarinat

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

–Yhteistyömme JIP Isännöinnin kanssa on ollut hyvää ja asiallista. Keskustelut isännöitsijän kanssa ovat olleet välittömiä, vähän niin kuin kaverit keskustelevat. Ja sovitut asiat myös hoidetaan, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Tossavainen toteaa.

Seppo Tossavainen, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

Asunto Oy Eteläkatu 10

Asunto Oy Eteläkatu 10

–Yhteistyömme alkoi aikoinaan Asunto Oy Kauppakatu 7:n asioissa. Kun yhteistyö toimi siellä niin hyvin, oli erittäin helppoa suositella JIP Isännöintiä seuraavienkin taloyhtiöiden isännöintiä hoitamaan, puheenjohtaja Arvo Puhakka taustoittaa.

Arvo Puhakka, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää