Palvelemme

ma-pe klo 9-15
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

LIEKSAN TOIMISTOLLA TOISTAISEKSI KÄYNTIASIAKASPALVELU VAIN AJANVARAUKSELLA!

jip_isannointi_asiakastarina_kiinteisto_oy_lieksan_mantypuisto_tossavainen
taloyhtion_hallituksen_puheenjohtaja_seppo_tossavainen

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

Seppo Tossavainen, hallituksen puheenjohtaja

–Yhteistyömme JIP Isännöinnin kanssa on ollut hyvää ja asiallista. Keskustelut isännöitsijän kanssa ovat olleet välittömiä, vähän niin kuin kaverit keskustelevat. Ja sovitut asiat myös hoidetaan, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Tossavainen toteaa.

Yllättävä putkirikko käynnisti mittavan linjasaneeraushankkeen

Vuonna 2014 taloyhtiön B-talossa ilmeni putkirikko, jonka johdosta taloyhtiölle koitui huomattava ylimääräinen lasku. Taloyhtiössä haluttiin varautua vastaavilta ikäviltä lisäkustannuksilta tulevaisuudessa ja heti vuonna 2015 aloitettiinkin mittava linjasaneeraushanke, joka kattoi koko ison taloyhtiön.

Lisähaasteensa putkiremontin läpiviemiselle toivat väistämättä lähestyvä talvi sekä aikataulujen muutokset.

Hankkeen aikana pidettiin säännöllisesti työmaakokouksia, joissa oli mukana hankkeen osapuolet, mm. urakoitsijat, taloyhtiön rakennustarkastaja ja isännöitsijä.

–Mutta hienosti siitä selvittiin! Kaikille asukkaille tiedotettiin kokousten jälkeen kunkin työvaiheen aikatauluista, ja miten remontti etenee. Isännöinti toimi putkiremontin aikana hyvin ja remontin lopputulokseen ollaan tyytyväisiä, Tossavainen summaa isännöinnin toteutumista putkiremontin kuluessa.

–Parasta yhteistyössä JIP Isännöinnin kanssa on, että olemme oppineet ymmärtämään toisiamme hyvin ja homma toimii! Tossavainen lisää.

Tossavainen suosittelee JIP Isännöintiä muillekin taloyhtiöille, sillä asiointi isännöintitoimiston kanssa on helppoa ja henkilökunta on ystävällistä ja asiansa osaavaa.

–Papukaija-merkki koko isännöintitoimiston väelle! Tossavainen kiteyttää.

JIP Isännöinti on huolehtinut Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuiston isännöinnistä vuodesta 2014 alkaen. Taloyhtiöön kuuluu 7 taloa, joissa yhteensä 38 asuntoa. Taloyhtiön isännöitsijänä toimii Sauli Koponen.

Lue myös nämä asiakastarinat

Asunto Oy Eteläkatu 10

Asunto Oy Eteläkatu 10

–Yhteistyömme alkoi aikoinaan Asunto Oy Kauppakatu 7:n asioissa. Kun yhteistyö toimi siellä niin hyvin, oli erittäin helppoa suositella JIP Isännöintiä seuraavienkin taloyhtiöiden isännöintiä hoitamaan, puheenjohtaja Arvo Puhakka taustoittaa.

Arvo Puhakka, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

Kiinteistö Oy Lieksan Portti

Kiinteistö Oy Lieksan Portti

–On erityisen tärkeää, että voimme yhtiön hallituksen jäseninä ja asukkaina luottaa oman isännöitsijämme asiantuntemukseen, hallituksen puheenjohtaja ja 12 vuotta talossa asunut Ritva Peinola painottaa.

Ritva Peinola, hallituksen puheenjohtaja ja Aulis Korpelainen, hallituksen jäsen

Lue lisää