Palvelemme

ma-pe klo 9-15
Asiakaspalvelu Joensuu 010 830 4100, joensuu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu Lieksa 010 830 4130, lieksa@jipisannointi.fi

LIEKSAN TOIMISTOLLA TOISTAISEKSI KÄYNTIASIAKASPALVELU VAIN AJANVARAUKSELLA!

jip_isannointi_asiakastarina_asunto_oy_merimiehenkatu_40_marita_el_arabi
hallituksen_puheenjohtaja_marita_el_arabi

Asunto Oy Merimiehenkatu 40

Marita El Arabi, hallituksen puheenjohtaja

–Yhteinen taipaleemme on jatkunut lähes 28 vuotta! Yhteistyömme käynnistyi jo vuonna 1990, kun Sutisen Hannu perusti isännöintitoimistonsa, hallituksen puheenjohtaja ja taloyhtiön asukas Marita El Arabi taustoittaa.

Pitkäaikaisen suhteen kulmakivinä avoin keskustelu ja luottamus

Pitkäaikaisen yhteistyön aikana syntynyttä luottamusta ei voi liikaa korostaa. El Arabin mukaan luottamuksen kehittyminen ottaa aikaa. –Taloyhtiön näkökulmasta tuttu isännöitsijä tuntee ja tietää taloyhtiön ominaispiirteet ja isännöintitoimiston kanssa kaikkien asioiden hoitaminen on erittäin sujuvaa ja luotettavaa, El Arabi lisää.

Pitkä yhteinen historia ja osapuolten välinen avoin kommunikaatio tekevät asioiden hoitamisesta helppoa, mikä palvelee niin taloyhtiötä kuin isännöintitoimistoakin.

–JIP Isännöinnin palvelu on mielestäni aina henkilökohtaista ja ihmisläheistä. Voin lähestyä taloyhtiön isännöitsijää asiassa kuin asiassa. Jos ilmenee jokin ongelma, siitä keskustellaan avoimesti ja isännöintitoimisto tekee kaiken voitavansa pulman ratkaisemiseksi, El Arabi perustelee.

Ensiluokkaista isännöintiä korjaushankkeenkin aikana

Vuonna 2006 Asunto Oy Merimiehenkatu 40:ssä tehtiin laaja peruskorjaushanke. Kaikki taloyhtiön ikkunat sekä parvekeovet vaihdettiin ja samalla uusittiin myös käyttövesiputkistot. Isännöitsijä hoiti talon asukkaiden ja osakkeenomistajien tiedottamisen remontin etenemisen vaiheista sekä remonttikustannuksista ensiluokkaisesti.

–Erityiskiitokset isännöitsijällemme, kaikki remonttihankkeen vaiheet sujuivat erittäin hyvin ja tieto osapuolten välillä kulki ajallaan. Eipä olisi voinut juuri paremmin mennä! El Arabi kertoo hymyillen.

–Olemme olleet isännöintikumppaniimme erittäin tyytyväisiä, sillä JIP Isännöinnin kanssa on vaivatonta ja helppoa tehdä yhteistyötä! Myös isännöintitoimiston paikallisuus on tärkeä lisäarvo, El Arabi kiteyttää.

Asunto Oy Merimiehenkatu 40:ssä on yhteensä 36 asuntoa. JIP Isännöinti on huolehtinut taloyhtiön isännöinnistä vuodesta 1990 alkaen. Isännöitsijänä toimii Konsta Ryhänen.

Lue myös nämä asiakastarinat

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

Lieksakotiyhdistys ry Lieksakoti

–Lieksakodin isännöintiä hoidetaan nyt koko sydämellä. On niin hyvää isännöintiä kuin olla ja voi, hallituksen puheenjohtaja Erkki Kilpinen tiivistää kokemustaan JIP Isännöinnistä ja taloyhtiön isännöitsijästä, Päivi Justanderista.

Erkki Kilpinen, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

Kiinteistö Oy Lieksan Mäntypuisto

–Yhteistyömme JIP Isännöinnin kanssa on ollut hyvää ja asiallista. Keskustelut isännöitsijän kanssa ovat olleet välittömiä, vähän niin kuin kaverit keskustelevat. Ja sovitut asiat myös hoidetaan, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Tossavainen toteaa.

Seppo Tossavainen, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää