Palvelemme

ma-pe klo 10-15
asiakaspalvelu@jipisannointi.fi
Asiakaspalvelu 0108304100

jip_isannointi_asiakastarina_asunto_oy_lieksan_portti_peinola_ja_korpelainen
taloyhtion_hallituksen_jasenet_peinola_ja_korpelainen

Kiinteistö Oy Lieksan Portti

Ritva Peinola, hallituksen puheenjohtaja ja Aulis Korpelainen, hallituksen jäsen

–On erityisen tärkeää, että voimme yhtiön hallituksen jäseninä ja asukkaina luottaa oman isännöitsijämme asiantuntemukseen, hallituksen puheenjohtaja ja 12 vuotta talossa asunut Ritva Peinola painottaa.

Isännöitsijä on isännöintialan asiantuntija. Hän huolehtii, että kaikki taloyhtiössä pelaa lakien ja sääntöjen mukaisesti.

–Isännöitsijämme Päivi Justander on erittäin helposti lähestyttävä persoona. Häneen voin olla yhteydessä aina kun tarve vaatii, taloyhtiön hallituksen jäsen ja talossa 20 vuotta asunut Aulis Korpelainen toteaa tyytyväisenä.

Toteutunut hissihanke osoitti isännöitsijän asiantuntijuuden

Taloyhtiössä oli suunniteltu hissin rakentamista jo 10 vuoden ajan, mutta suunnitelmat eivät edenneet. –Päivi huomasi epäkohdat ja pisti tuulemaan. Pitkään suunnitteluasteella junnannut hissihanke saatiin hänen ansiostaan käyntiin. Se oli kyllä oikea riemuvoitto! Korpelainen kertoo hymyillen.

Hissin rakentaminen aloitettiin kesällä 2017 ja loppusyksystä hissi oli jo asukkaiden käytettävissä.

–Hissiprojekti osoitti erittäin vahvaa paneutumista, Korpelainen lisää.

Asioiminen isännöintitoimiston kanssa on helppoa ja sujuvaa

Parasta yhteistyössä JIP Isännöinnin kanssa on ollut asioimisen helppous ja sujuva tiedon kulku taloyhtiön asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille. Peinola ja Korpelainen kiittelevät kovasti JIP Isännöinnin järjestämiä avoimia koulutuksia, joissa käsitellään aina hyvin ajankohtaisia aiheita.

–Uusi asbestilaki ja -asetus, taloyhtiön turvallisuusasiat ja tietysti yhtiöjärjestys, tässä vain muutamia mainitakseni. Ylipäätään koulutuksissa on käyty läpi tärkeitä seikkoja, joita taloyhtiön hallituksessa toimivien on hyvä tietää, Korpelainen tarkentaa.

Palvelun sujuvuutta ja aktiivista yhteydenpitoa sähköisillä palveluilla

Korpelainen nostaa JIP Isännöinnin isoksi vahvuudeksi myös hyvin toimivan sähköisen asiointipalvelun, jossa ajantasainen tieto kulkee nopeasti omissa kanavissaan vuokralaisille, osakkeen omistajille ja hallituksen jäsenille.

–Voimme aina luottaa siihen, että tehdyt päätökset ovat hyviä ja taloyhtiön edun mukaisia. Meistä todella pidetään huolta, Peinola summaa.

Peinola suosittelee JIP Isännöintiä muillekin kiinteistöille ja taloyhtiöille, sillä isännöintitoimiston palvelu on ollut alusta alkaen erittäin asiantuntevaa ja toimintatapa turvallisuutta luova.

–Isännöitsijämme paneutuu kaikkiin asioihin äärettömän tarkasti ja palvelu on ihmisläheistä. Vankka kokemus isännöintialalta tuo palveluun varmuutta, Korpelainen lisää.

Kiinteistö Oy Lieksan Portti koostuu kahdesta erillisestä talosta, joissa on yhteensä 28 asuntoa ja 11 liikehuoneistoa. JIP Isännöinti on huolehtinut Lieksan Portin isännöinnistä jo noin 6 vuoden ajan. Taloyhtiön isännöitsijänä toimii Päivi Justander.

Lue myös nämä asiakastarinat

Asunto Oy Merimiehenkatu 40

Asunto Oy Merimiehenkatu 40

–Yhteinen taipaleemme on jatkunut lähes 28 vuotta! Yhteistyömme käynnistyi jo vuonna 1990, kun Sutisen Hannu perusti isännöintitoimistonsa, hallituksen puheenjohtaja ja taloyhtiön asukas Marita El Arabi taustoittaa.

Marita El Arabi, hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

JIP Vuokrauspalvelun asiakas

JIP Vuokrauspalvelun asiakas

Voin suositella JIP isännöinti palveluja monen vuoden yhteistyön jälkeen. Vuokrausprosessi sekä kommunikointi on aina sujunut helposti ja nopeasti vaikka itse asumme ulkomailla. Jaanan ammattitaito ja asiantuntemus on auttanut monesti tekemään oikeita päätöksiä. Jatkamme varmasti yhteistyötä vielä vuosia eteenpäin.

Asko Meriläinen, vuokranantaja

Lue lisää